După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 septembrie 2020

Fiica lui Franklin Graham ia poziţie pentru apărarea „libertăţii religioase ” de „agresorii din stânga radicală”

Chiar dacă programul de marți seară al Convenției Naționale Republicane din anul 2020 a fost planificat în jurul temei „Țara oportunităților”, credința în Dumnezeu, libertatea religioasă și mișcarea pro-viață au acaparat lumina reflectoarelor.

Printre vorbitorii programați ai serii, Cissie Graham Lynch, fiica lui Franklin Graham, a urcat pe podium și a spus că vrea să vorbească despre ceva „care este atât de important pentru noi toți, credința noastră”.

„În calitate de americani, știm că primul rând al Primului Amendament ne protejează libertatea religioasă. Dar uităm adesea următoarele cuvinte esențiale „exercitarea liberă a religiei ”, a spus Lynch, 34 de ani. "Asta înseamnă să ne trăim credința în viața noastră de zi cu zi ... la școlile noastre și la locurile noastre de muncă. Și da, chiar și în piața publică".

Nepoata regretatului Rev. Billy Graham a reamintit, de asemenea, audienței că fondatorii națiunii nu aveau în vedere o credință liniștită și ascunsă.

„Au luptat pentru a se asigura că vocile credinței sunt întotdeauna binevenite și nu reduse la tăcere ”, a remarcat ea.

Ea le-a spus telespectatorilor că sub administrația Obama-Biden aceste libertăți erau atacate.

"Democrații au încercat să facă organizațiile religioase să plătească pentru drogurile care provoacă avortul și să forțeze agențiile de adopție să își încalce convingerile adânci. Democrații au făcut presiuni asupra școlilor pentru a permite băieților să concureze în sporturile fetelor și să folosească vestiarele fetelor. Acestea sunt fapte ", a spus Lynch.

"Atunci noi, oamenii, l-am ales pe Donald Trump. Oamenii de credință au avut brusc un avocat acerb în Casa Albă", a adăugat ea. "A numit judecători care respectă Primul Amendament. A susținut credințele religioase în instanță. El s-a asigurat că ministerele religioase nu vor fi forțate să le încalce convingerile. El a inversat politicile care puneau fetele noastre în pericol", a continuat ea.

"Și pe scena mondială, președintele Trump a devenit primul președinte care a vorbit despre importanța libertății religioase la Națiunile Unite, dând speranță oamenilor din întreaga lume", a spus Lynch. „În America, nu am trăit persecuții fizice, chiar dacă stânga a încercat să ne amuțească”.

Ea a avertizat că în timpul pandemiei, americanii au putut observa cât de repede se poate schimba viața.

"Unii lideri democrați au încercat să interzică serviciile religioase, în timp ce magazinele de marijuana și clinicile de avort au fost declarate esențiale. Dar știți ce este cu adevărat esențial?" Întrebă Lynch. „Dreptul nostru de a ne închina liber și de a ne trăi credința în fiecare aspect al vieții”.

Ea a precizat că viziunea Biden-Harris despre America nu lasă loc oamenilor credincioși și, de asemenea, și-a amintit ce a spus odată faimosul ei bunic despre libertate: "Indiferent dacă ești brutar, florar sau antrenor de fotbal, ei vor forța să se aleagă între a fi ascultători de Dumnezeu sau de Cezar. Pentru că zeul radical de stânga este puterea guvernului", a remarcat Lynch.

Așa că trebuie să credem în cuvintele bunicului meu Billy Graham și „Să susținem libertatea politică, libertatea morală, libertatea religioasă și drepturile tuturor americanilor. Și să nu cedăm niciodată pentru cei care ar încerca să ni-o ia ”. "

Tatăl lui Lynch, Franklin Graham, a programat să se roage pentru aceste probleme în timpul slujbelor de joi seara.

Abby Johnson face apel la americani să protejeze și copilul nenăscut.

În timpul Convenției s-a subliniat, de asemenea, necesitatea protecției celor nenăscuți. Avocatul pro-viață, Abby Johnson, și-a spus povestea personală despre modul în care a lucrat într-o clinică Planned Parenthood, ajungând la postul de director al clinicii de avort. Povestea ei este spusă într-o carte și un film intitulat „Neplanificat”.

„Când eram la facultate, Planned Parenthood m-a abordat la un târg de voluntari”, și-a amintit ea. "Au vorbit despre ajutorul femeilor aflate în criză. Și angajamentul lor de a menține avortul, sigur, legal și rar."

Convinsă să se ofere voluntar, Johnson a spus că i s-a oferit ulterior un loc de muncă cu normă întreagă ca asistent medical înainte de a fi promovată în funcția de director al clinicii.

„Am crezut cu adevărat că ajut femeile”, a spus ea. „Dar lucrurile s-au schimbat drastic în anul 2009. În luna aprilie, am obținut Premiul pentru angajatul anului al Planned Parenthood și am participat la gala lor anuală în care prezintă premiul Margaret Sanger, numit pentru fondatorul lor.”

Margaret Sanger era o rasistă care credea în ameliorarea patrimoniului genetic al grupurilor umane. Scopul ei atunci când a fondat Planned Parenthood a fost eradicarea populației minoritare, a spus Johnson.

„Astăzi, aproape 80 la sută din facilitățile pentru avortul Planned Parenthood sunt situate strategic în cartierele minoritare”, a menționat ea. „Și în fiecare an, Planned Parenthood își sărbătorește rădăcinile rasiste prin prezentarea Premiului Margaret Sanger”.

Johnson a spus mai târziu în luna august că supraveghetorul ei i-a atribuit o nouă cotă pe care să o îndeplinească - o cotă de avort.

"Mă așteptam să realizez dublu față de avorturile efectuate în anul precedent. Când am subliniat obiectivul public al Planned Parenthood de a reduce avorturile, am fost mustrată și mi-a spus „Avortul este modul prin care noi ne obținem banii”, și-a amintit ea.

Punctul culminant al carierei sale cu cel mai mare furnizor de avort din țară a venit o lună mai târziu, când un medic i-a cerut să participe la un avort cu ultrasunete.

„Nimic nu m-a pregătit pentru ceea ce urma să văd pe ecran”, le-a spus Johnson telespectatorilor. Un bebeluș nenăscut care se luptă, disperat să se îndepărteze de aspirație. Și nu voi uita niciodată ce a spus doctorul în continuare -„Ascultă-mă, Scotty ”.

„Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost o coloană vertebrală care se învârtea în pântecele mamei înainte de a ceda forței de aspirație”, a continuat ea.

Johnson a spus că a părăsit clinica privind înapoi doar pentru a-și aminti de ce pledează acum pentru viață. Ea este fondatoarea And Then There Were None, o organizație non-profit dedicată ajutării lucrătorilor din clinici să părăsească industria avortului. Până în prezent, organizația a ajutat mai mult de 600 de foști lucrători în avort să treacă din industrie.

Fostul director al clinicii a descris apoi în detaliu grafic o anumită cameră dintr-o unitate de avort.

"Pentru majoritatea oamenilor care se consideră pro-viață, avortul este abstract. Nici măcar nu pot concepe barbaritatea", a spus ea. „Nu știu despre produsele Conception Room din clinicile de avort în care cadavrele pentru copii sunt reunite pentru a se asigura că nu rămâne nimic în pântecele mamei. Sau că am glumit și l-am numit „The Pieces of Children Room”.

„Pentru mine, avortul este real”, a spus Johnson. "Știu cum sună. Știu cum miroase avortul. Știați că avortul chiar are miros? Am lucrat în acest domeniu și de aceea acum îl susțin pe președintele Trump pentru că făcut mai mult pentru nenăscuți decât orice alt președinte".

Johnson le-a reamintit telespectatorilor că „viața este un chiriaș de bază pentru cine suntem noi ca americani. Aceste alegeri sunt o opțiune între doi activiști radicali anti-viață și cel mai pro-viață președinte pe care l-am avut vreodată. Acest lucru ar trebui să te oblige la acțiune ", a continuat ea.

"Luați măsuri pentru al alege din nou pe președintele nostru și faceți acest lucru având în vedere cei mai vulnerabili americani. Cei care nu s-au născut încă și nu se pot apăra singuri".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.