După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 septembrie 2020

Doar filmele care îndeplinesc standardele de diversitate și incluziune vor mai fi eligibile pentru premiile Oscar, începând cu 2024

 

Academia de Film care acordă Premiile Oscar a publicat marți o listă cu noile standarde de incluziune și diversitate pe care producătorii de film trebuie să le îndeplinească pentru a fi eligibili să intre în competiție pentru Premiile Oscar. Standarele se vor aplica începând cu anul 2024, se arată într-un material publicat de Reuters.

Standardele de diversitate și incluziune stabilesc procentul sau numărul de actori, membrii ai echipei de producție și ai echipei de marketing care trebuie să fie alcătuit din femei, persoane de culoare, persoane cu dizabilități sau membri ai comunității LGBTQ pe care filmele trebuie să le îndeplinească.

Cele patru standarde de diversitate care au fost adoptate sunt: diversitatea actorilor și subiectelor, diversitatea echipei de producție, oportunități de training și internships plătite și diversitatea echipei de marketing și publicitate. Pentru a fi eligibil începând din 2024, orice film trebuie să îndeplinească cel puțin două din cele patru standarde.

Diversitatea actorilor înseamnă, conform New York Times, faptul că 30% din actorii din rolurile principale și secundare trebuie să aparțină a cel puțin două din următoarele categorii: femei, LGBTQ, un grup rasial și etnic subreprezentat sau persoane cu dizabilități fizice sau cognitive. Diversitatea subiectelor se referă la faptul că narațiunea filmului trebuie să se concentreze pe un grup subreprezentat.

Până în 2024, prima ediție în care standardele vor intra în vigoare, în 2022 și 2023 fiecare candidat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film va trebui să trimită o scrisoare către Academia de Film prin care să își arate susținerea pentru standardele de diversitate și incluziune. Această cerință este necesare pentru orice candidat care vrea să fie eligibil pentru a intra în competiție.

Această decizie este o nouă fază dintr-un proiect de cinci ani care s-a ocupat cu promovarea diversității pe ecran și în afara acestuia, spun oficialii responsabili de Premiile Oscar.

„Credem că aceste standarde de incluziune vor fi un catalizator pe termen lung, esențial pentru a produce o schimbare în industria noastră”, a spus David Rubin, președintele Academiei de Film.

 

Traducerea a fost realizată de Redacția Marginalia

www.marginaliaetc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.