După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 august 2020

Tony Berbece 🔴 Un polițist amenințat cu farmece...

 

Un bărbat a fost amendat de poliție, iar în urma acestei amenzi polițistul s-a ales cu niște blesteme, cu amenințări cu farmece și cu o “subtilă amenințare cu moartea” pe cale vrăjitorească. În schimb am înțeles că polițistul a depus plângere penală, având tot evenimentul filmat. Oameni buni aceste lucruri nu sunt povești. Vrăjitoria este extrem de periculoasă pentru un om care nu este ancorat în Hristos. Farmecele, vrăjile chiar omoară anual milioane de oameni pe tot globul. Dacă în România s-ar putea contoriza cumva câte morți sunt cauzate de vrăjitorie ne-am înfiora.

Personal lupt mult cu puterea lui Dumnezeu împotriva acestor draci de vrăjitorie asmuțiți de diferiți vrăjitori împotriva unor oameni simpli, asta ori din ură, ori din răzbunare, ori în schimbul unor bani. Luni de zile am luptat cu rugăciune, post și ungere pentru un tânăr căruia tatăl lui natural i-a făcut vrăji ca să se răzbune pe soția care l-a părăsit. Ca să umbli cu vrăji îți trebui cu adevărat o ură drăcească și un suflet vândut diavolului.

Am văzut cu ochii mei pe sute de persoane efectele vrăjitoriei. La Paris am întâlnit o doamnă căreia cineva i-a ghicit în palmă și apoi a rostit asupra ei o vrajă, de atunci simțea un foc cum îi arde trupul, durerile erau atât de mari încât intra în duș sub apă rece și urla de durere. Simțea că iau foc hainele de pe ea. O altă doamnă pentru care m-am rugat vedea demoni după ce a fost la o vrăjitoare. A înnebunit și era să se omoare având doi copii, unul chiar de câteva luni, care era și sugar. Băiatul meu m-a întrebat odată: “Tati, dar dacă vrăjitoria e atât de periculoasă, poliția de ce nu face nimic?” I-am răspuns că singura care poate lupta cu această forță demonică e Biserica. Când Biserica e slabă sau moarta vrăjitoria și ocultismul cresc într-un popor. Iar România este efectiv plină de vrăjitorie și de această practică. Mustră Domnul acești demoni care chinuie și omoară! Spuneți nu vrăjitoriei.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.