După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 august 2020

Tony Berbece 🔴 Nu luptăm destul...


Nu luptăm destul în rugăciune când vedem că familiile noastre sunt atacate de cel rău. Nu ne surprindem soțul sau soția cu rugăciuni de mijlocire pentru a nu cădea în patimi sau curvii, nu prea obișnuim să punem protecția Numelui lui Hristos peste copiii noștri când ies de sub protecția caselor noastre și ne mirăm că se întorc loviți sau cuceriți de cel rău. Nu suflăm peste ei Duh Sfânt când ne ies pe ușă, cum făceau părinții sfinți odinioară, și ne mirăm că ne trezim cu copiii insuflați de alte duhuri.

Nu luptăm destul pentru propriile Biserici când le vedem adormite, fără viziune, fără impact în societate, fără suflete noi care să se întoarcă la Domnul. Preferăm să ne scufundăm împreună cu ele ca Jack împreună cu Titanicul, în loc să ne rugăm pentru sudarea spărturilor și pentru umplerea găurilor din vas prin care curge ungerea.

Nu luptăm destul în rugăciune pentru propria țară când vedem cum e înghițită de corupție și lăcomie, când vedem că dispare o nenorocire și vine alta, când vedem că dispare un politician, care umbla cu tricouri pro destrăbălare prin Guvern, și vin în schimb alte zeci de cioloiști și barniști, iar la o primărie candidează un el și o ea în aceeași persoană. Nu ne rugăm destul când vedem că suntem înghițiți de idolatrie la morminte de oameni și lângă trupuri stafidite de sfinți, nu mijlocim destul când silnicia și nedreptatea încep de la conducători și se termină în cartiere prin legea pumnului sau a “taxei de protectie”.

Când Biserica va înțelege taina mijlocirii va fi din nou cea mai mare forță de pe pământ, forța înaintea căreia se va pleca Cezarul și nu invers.

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.