După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 august 2020

Tony Berbece 🔴 Dragi cadre medicale, nu folosiți Covid 19 ca paravan pentru neglijență...

Un prieten dintr-o țară europeană povestea că trebuia să repete o operație destul de grea, însă înainte de operație i s-a pus și diagnosticul de Covid 19, apoi imediat după operație i s-a retras acest diagnostic și a fost trimis acasă. Cumva pacientul a înțeles de aici că dacă Doamne ferește murea în operație era tot Covid-ul de vină, dar pentru că totul a fost Ok nu a mai avut nevoie de Covid și nu mai prezenta pericol pentru nimeni, fiind trimis acasă în sânul familiei.

O asistentă îi povestea unui prieten că a observat o delăsare din partea colegelor ei, deoarece în perioada Covid 19 orice neglijență este “scuzabilă”, iar orice punere în pericol a pacienților are o “acoperire”. Să ne ferească Dumnezeu de oameni care au nevoie de “acoperire” pentru a nu-și face datoria față de semeni. Apoi, voi, dragi cadre medicale, dacă știți că se fac abuzuri și că există minciuni, nu le acoperiți pentru o pâine, ci stați fermi înaintea acestor păcate. Nu dați demnitatea de medic pe un salariu. Meseria de medic este o chemare, care este peste orice plată omenească. 

Noi, românii, ne rugăm pentru cadrele medicale, să facă față acestor vremuri mai aglomerate și stresante pentru ei, dar să nu uite că Dumnezeu e deasupra tuturor și că orice abuz va fi judecat. De asemenea să nu uite că pe lângă Covid 19 există alte boli mult mai grave, să răspundă cu promptitudine acelor cazuri ce nu concep amânare, chiar dacă nu au sosit testele pentru Covid, pentru că auzim tot mai des cum starea unor pacienți se agravează, nefiind tratați la timp din cauza faptului că se așteaptă rezultatele de teste pentru Covid. Frica nu are ce căuta în meseria voastră cum nu are ce căuta nici în inima unui sfânt. Citeam chiar azi cum o doamnă a născut pe holul spitalului pentru că aștepta testul de Covid, iar un cadru medical striga la ea să stea liniștită că nu naște. 

Noi, creștinii, avem o vorbă “faceți totul ca pentru Domnul”, adică ca și cum L-ați servi pe Hristos, pentru că Hristos se identifică cu orice bolnav, cu orice sărman, cu orice văduvă sau orfan, cu orice om care ajunge la mila semenului său. Nu uitați că Hristos îi numește blestemați pe cei care nu și-au făcut datoria față de semeni și apoi îi trimite în focul veșnic. Nu-s povești, pentru că singurul loc “demn” pentru cel care și-a lăsat aproapele să moară, ignorându-i strigătele de ajutor este iadul. Voi puteți fi sfinții României prin dragostea necondiționată pentru fiecare bolnav în parte!

Cu prețuire și respect pentru toate cadrele medicale,

Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.