După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 august 2020

Peter Costea 🔴 Păcatele lui Netflix

 

Păcatele lui Netflix sunt multe și se înmulțesc de la zi la zi. Majoritatea dintre voi știți despre Netflix mai multe decât știu eu. Nu îmi amintesc să fi vizionat vreodată ceva pe Netflix, dar am citit pe ici și colo comentarii privind pericolele pe care Netflix le prezintă pentru valori.

Anul trecut, Netflix a publicat un documentar privind referendumul din România dintr-o perspectivă "anti". Mi-am dat seama atunci că Netflix e o platformă a imoralității.

Netflix și-a legat soarta financiara de promovarea revoluției sexuale și a anti-valorilor. Pe perioada pandemiei și-a îmbogățit gama perversiunilor sexuale și a pornografiei pe care le oferă publicului.

E un scandal în aceste zile privind Netflix, la o săptămână sau două înainte ca Netflix să lanseze filmul Cuties în septembrie. Puține persoane au urmărit întregul metraj, dar mii și zeci de mii de părinți au urmărit treilerul și sunt îngroziți.

Opinia cvasi-unanimă a părinților este că filmul sexualizează fetele de 10-11 ani, le transformă în obiecte de consum sexual, și normalizează pedofilia.

Am aflat despre Cuties pentru prima dată vineri seară, la o dezbatere televizata privind subiectul. Grupul de comentatori era format din patru persoane, dintre care două de culoare. Fără excepție, fiecare persoană a condamnat în termeni absolut direcți și drastici filmul.

Prima persoană care a vorbit a fost o femeie de culoare care și-a început comentariul cu trei cuvinte, rar și apăsat pronunțate: "vulgar, vile, decadent". Bărbatul de culoare și-a început comentariul cu cuvintele "what the h… is going on with Netlix? What's this misery that's about to be launched on Netflix? / ce-i cu mizeria asta care urmează să fie lansată pe Netflix"?

Acestea sunt simțămintele și reacțiile oamenilor raționali. Pe de altă parte, presa "progresistă" ne numește "creștini mânioși de extremă dreapta" cărora le este indicat să vizioneze filmul.

[Link: www.thedailybeast.com/the-angry-christian-right-should-watch-netflixs-cuties?source=articles&via=rss]

Părinții au lansat o petiție împotriva lansării filmului. Rămâne de văzut. Din ce am văzut și citit, filmul trivializează pedofilia și sexualizează minorele. Filmul e făcut de un regizor francez. În ianuarie am comentat asupra acestui subiect, dând ca exemplu o carte publicată la sfârșitul anului trecut de o adolescentă care ani de zile a fost sedusă și abuzată sexual de un proeminent scriitor francez.

În Franța pare a fi "chic" să fii pedofil. Dar e un păcat care cauzează vătămări emoționale iremediabile minorilor.

Scriam acum o săptămână că Guvernul Orban a gafat grav contestând la Curtea Constituțională imprescribilitatea infracțiunii pedofiliei în România. Cicatricele emoționale suferite de victimele pedofililor sunt permanente. Urmărirea penala a pedofililor trebuie să fie la fel, imprescriptibilă, adică permanentă.

 www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.