După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 august 2020

NECROLOG ██ Pastor Nelu Popescu

 

NECROLOG

Fratele pastor Popescu Ion s-a născut în data de 01.12.1950 în familia Maria şi Constantin Popescu.

A copilărit în oraşul Moldova Nouă, cartierul Baron, bucurânduse mai ales de dragostea mamei pentru că fratele Constantin Popescu este chemat la odihnă cerească în anul 1959.

A crescut în Biserica Baptistă din Moldova Nouă şi în 12.12.1971 l-a mărturisit pe Domnul Isus Hristos şi în apa botezului, fiind botezat de pastorul Raţă Nicolae. Imediat după botez şi-a început slujirea în Biserică, slujire pe care mai apoi a continuat-o în Biserica baptistă din Reşiţa unde s-a mutat cu familia.

În anul 1972 a absolvit Facultatea de Subinginerie la Timişoara, fiind detaşat în Beclean de Someş, judeţul Bistriţa-Năsăud fiind tranferat după câteva luni în Reşiţa.

S-a căsătorit cu sora Rodica Ursu la data de 05.05.1974 în Reşiţa. Dumnezeu i-a binecuvântat cu trei copii: Carmen, Mircea şi Delia (bucuria fratelui Nelu Popescu “toţi au familie, sunt la casele lor”).

A lucrat ca Inginer la Renel Reşiţa iar mai apoi ca Şef de Centru la TransElectrica Reşiţa până în anul pensionării.

În anul 1990, luna decembrie, este invitat de către comitetul Bisericii baptiste Maranta Moldova Nouă, să predice iar mai apoi la şedinţa de comitet în vederea alegerii ca păstor. În 03.02.1991 este ales ca pastor al Bisericii iar în data de 14 iulie 1991 este ordinat ca păstor al Bisericii.

Primul botez l-a avut imediat după ordinare, 18.08.1991 cu 17 persoane.

Între anii 1991 – 1996 a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Baptistă la Universitatea Emanuel din Oradea (a fost soţ, tată, păstor, inginer şi student în acest timp).

A fost foarte activ şi în acelaşi timp neobosit în slujirea de la Moldova Nouă timp de aproape 30 de ani.

Duminică 02.08.2020 este pentru ultima dată în mijlocul Adunării din Moldova Nouă, celebrând cu Biserica şi ultima Cină.

Ultima predică a fost intitulată “Viaţa – o minune călătoare”.

Ultimele cuvinte la despărţirea de actualul păstor au fost “Pastore, ne-om vedea!”.

În dimineaţa zilei de 24.08.2020 datorită unui stop cardiorespirator, şi-a sfârşit alegarea pe acest pământ. Acum se află în locul unde nu mai este suferinţă, boală, lacrimi; împreună cu Domnul Isus pe care l-a slujit toată viaţa.

 Evrei 13:7 – “Aduceţi-vă aminte de mai marii voştri, care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfârşitul felului lor de vieţuire şi urmaţi-le credinţa!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.