După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 august 2020

Pastor confirmat cu coronavirus. În ultima săptămână a umblat în mai multe comunități de lângă Lugoj

Un pastor baptist foarte cunoscut in Lugoj este internat intr-un spital din Timisoara dupa ce a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus.

Ionel Tutac a declarat pentru Lugoj Info.ro ca nu stie de unde a contactat infectia si spune ca are o forma usoara. Pastorul a scris chiar in urma cu cateva zile o postare pe o retea de socializare in care isi indemna prietenii sa-si ia masuri de precautie pentru a impiedica raspandirea virusului. Din nefericire chiar el s-a imbolnavit. “Indemn la precautie! Aparitia unor focare de infectie în diferite localitati din tara, în preajma bisericilor, ar trebui sa ne determine sa fim mult mai precauti în ceea ce priveste organizarea serviciilor religioase. Respectarea normelor de igiena personala, dezinfectia, purtarea mastii si pastrarea distantarii fizice sunt reguli despre care autoritatile ne reamintesc mereu. O astfel de recomandare am primit si astazi. Pentru sanatatea noastra si a celor cu care intram în contact, dar si pentru ca marturia Evangheliei sa nu aiba de suferit, suntem datori sa respectam legile impuse de autoritati. Ne rugam pentru cei bolnavi de COVID-19, pentru medici, asistente, autoritati, dar si pentru stoparea acestei pandemii!”, a scris Tutac care sustine ca simptomele au aparut joi dimineata, iar sambata, la o zi dupa ce a fost internat la spital a fost diagnosticat cu COVID 19. DSP va face o ancheta epidemiologica pentru a stabili contactii. In urma cu cateva zile, Tutac aparea in niste poze impartind cadouri la Maguri, dar si la un botez la Hezeris. 

Niciun comentariu: