După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 august 2020

Pandemia pe care dl Iohannis insistă să o instituie în România


Dl Iohannis a ales să acționeze împotriva majorității covârșitoare a cetățenilor României care se opun ideologiei de gen. Odată înfiripată în mintea minorilor ori adolescenților, ea încearcă să devină realitate, ademenind minorii și adolescenții să-și schimbe genul biologic la un preț exorbitant, dar și permanent. Dar nu doar în termeni financiari, ci mai ales în termeni psihologici.

Dl Iohannis a ales să conteste la Curtea Constituțională legea care interzice predarea ideologiei de gen în România. Mă tem că va câștiga. Era mai bine să stea liniștit.

Vă încurajez pe toți să citiți articolul alăturat, dar lung. [Link: www.jezebel.com/when-surgeons-fail-their-trans-patients-1844774990]

E lung pentru că, așa cum veți vedea, suferințele celor care își schimbă sexul sunt și ele lungi, iar persoanele suferinde sunt la fel: multe. În multe cazuri medicii fac malpraxis, cauzând și mai multă mizerie și durere în sufletele unor persoane deja confuze din punct de vedere emoțional și sexual.

Articolul e recomandat și datorită sursei care îl publică: publicația Jezebel, una dintre cele mai radicale, feministe, pro-LGBT, anti-creștine și anti-valori publicații cunoscute în zilele noastre. Jezebel promovează cu aviditate revoluția sexuală și ideologia de gen. Dar, în final, adevărul nu poate fi ascuns nici măcar de feministele radicale: un număr tot mai mare de persoane care își schimbă sexul devin extrem de nefericite, până la punctul de disperare.

Dacă chiar și Jezebel atenționează, de ce insistăm să ispitim minorii și adolescenții României să cadă într-o capcană care le va provoca numai dureri și suferințe interminabile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.