După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 august 2020

Organizații laice și creștine din Germania cer interzicerea prostituției

A fost trimisă o scrisoare tuturor partidelor politice în care li se cere să reziste presiunii „grupului de persoane care influențează membrii Congresului în favoarea prostituției”. În vremurile Covid-19 autoritățile ar trebui să protejeze femeile vulnerabile și să implementeze „modelul nordic”.

 Miniștrii președinți ai Länder și liderii partidelor politice naționale au primit o scrisoare deschisă prin care li se cere să pună capăt prostituției în Germania.

Țara are unele dintre cele mai permisive legi în ceea ce privește consumul de sex, iar multe organizații au denunțat condițiile precare în care trăiesc femeile prostituate.

Scrisoarea a fost trimisă de o alianță de organizații, precum Terre de Femmes, The Left for a World without Prostitution, și organizații creștine precum Kainos, Mission Freedom, New Start și Sowoldi.

În contextul crizei COVID-19 și a riscului de a fi infectate femeile prostituate, autoritățile ar trebui să reziste la presiunea lobby-ului prostituției, care solicită redeschiderea bordelurilor.

Dar statul nu ar trebui să pedepsească femeile vulnerabile care trăiesc în sărăcie și abia supraviețuiesc, ci să le ofere cazare cu plată, prezintă scrisoarea. Aceste organizații cer implementarea în Germania a modelului nordic, care pedepsește cumpărătorul, și acordă susținere femeilor prostituate prin oferirea de ajutor financiar, educație și sprijin psihologic atunci când este nevoie, pentru a părăsi lumea exploatării sexuale.

Timpul să propunem schimbări în conținutul legii

Alianța Evanghelică Germană și-a exprimat susținerea inițiativei. Reprezentantul său politic, Uwe Heimowski, a declarat că bărbații tineri trebuie să învețe și să înțeleagă că femeile nu sunt un produs.

Heinowski a fost de acord cu pozițiile recente ale unor fracțiuni ale marilor partide în favoarea legalizării prostituției și a solicitat să facă propuneri pentru a modifica legea curând.

Statisticile din Germania arată o realitate tristă a prostituției, în care multe sunt victime a trei infracțiuni grave: privarea de libertate, violul și prostituția forțată.

Platforma creștină European Freedom Network, care unește zeci de organizații anti-trafic din Europa, a ales Berlinul pentru conferința sa din anul 2017. Ei au îndemnat Germania să schimbe legea pentru a se asigura că nu se întâmplă exploatare sexuală în țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.