După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 august 2020

„Îţi cerem să ne uneşti inimile”: Rugăciunea evanghelistului Franklin Graham în ultima seară a convenției republicane

Călcând pe urmele pașilor tatălui său, evanghelistul Franklin Graham a apărut joi seară la cea de-a patra și ultima seară a Convenției Naționale Republicane 2020, nu pentru a rosti o predică sau a încurca un candidat politic, ci pentru a se ruga pentru națiune.

Franklim Graham în vârstă de 68 de ani, președinte al Asociației Evanghelistice Billy Graham și al organizației de caritate creștină Samaritan's Purse a rostit rugăciunea de deschidere a convenției de pe scena Auditoriului Andrew W. Mellon din Washington, DC.

După un videoclip de deschidere care a prezentat scene ale temei serii „O Țară Măreață”, fiul regretatului reverend Billy Graham a urcat pe podium pentru a se ruga.

„Să ne rugăm. Tată ceresc, Îți mulțumim pentru marea prosperitate pe care ai adus-o asupra acestei națiuni, și pentru multele binecuvântări pe care le-am primit în ultimii patru ani Îți suntem profund recunoscători. În seara aceasta, țara noastră trece prin mari încercări. Zeci de mii sunt în calea unei furtuni ucigașe, pandemia a adus frica în milioane de inimi. Suntem dezbinați. Am văzut nedreptatea, mânia și disperarea revărsându-se pe străzi. Avem nevoie de ajutorul Tău și să auzim glasul Tău în ceasul acesta crucial. Te rugăm să unești inimile noastre, ca să fim o națiune sub autoritatea lui Dumnezeu, căci Tu ești singura noastră nădejde. Declarăm azi totala noastră dependență de Tine și nevoia noastră de pocăință, ca popor. Îți mulțumesc în seara asta pentru președintele nostru, Donald J. Trump. Te rugăm să-i dai înțelepciune de sus, viziune clară și putere să ducă națiunea înainte. Binecuvântează-l. ne rugăm pentru prima Doamnă, Melania, pentru fiul lor Baron și pentru întreaga familie. Protejează-i și ține-i tari. Îți mulțumim pentru vicepreședintele Mike Pence, pentru acțiunile lui ferme și mesajul lui clar. Pentru soția lui, Karen Pence, și familia lor. Tată, știm că poți face națiunea aceasta măreață din nou, dacă ne întoarcem ochii și inima spre Tine și dacă împlinim Cuvântul Tău. Voia Ta să se facă pe pământ ca și în ceruri. Ne rugăm acestea în puternicul Nume al Fiului Tău, Domnul și Mântuitorul meu, Isus Hristos. Amin.”

Tatăl lui, predicatorul de renume mondial Billy Graham a dat binecuvântarea atât la convențiile naționale democrate cât și la cele republicane din 1988. A murit în 2018, la vârsta de 99 de ani. Bătrânul Graham a fost consilier spiritual pentru 12 președinți americani.

Într-o postare pe Facebook, la începutul acestei săptămâni, Franklin Graham le-a reamintit celor ce-l urmăresc de recent anunțatul Marș de Rugăciune de la Washington, programat între orele 12:00 și 14:00 sâmbătă, 26 septembrie. Marșul va începe la Lincoln Memorial și se va termina la Capitoliu. „Rugăciunea este cea mai puternică armă pe care o avem”, a scris evanghelistul. „Vreau să vă invit personal să mă însoțiți la Washington, DC, sâmbătă, 26 septembrie, între orele 12:00 - 14:00 pentru marșul de Rugăciune, ediția 2020. Accentul va fi pus pe rugăciunea pentru țara noastră. Sper că ni se vor alătura mii de oameni în marșul de la Memorialul Lincoln până la Capitoliul, cerându-I lui Dumnezeu să aibă milă de națiunea noastră și să ne întoarcă la El. Când regele David s-a rugat pentru Israel, Biblia spune că Domnul a fost mișcat de rugăciunea pentru țară, a concluzionat Graham.

Fiica lui Graham vorbește la Convenția Republicană despre libertatea religioasă

După cum a relatat CBN News la începutul acestei săptămâni, fiica lui Graham, Cissie Graham Lynch, s-a adresat marți seară, de la distanță, publicului convenției, pe tema libertății religioase.

„Ca americani, știm că prima frază Primului Amendament ne protejează libertatea religioasă. Dar adesea uităm că formularea exactă este „ practicarea liberă a religiei”, a spus Lynch, în vârstă de 34 de ani. "Asta înseamnă să ne trăim credința în viața noastră de zi cu zi, în școli și la locurile de muncă. Și da, chiar și în piața publică."

Părinții națiunii, a spus ea, n-au avut în vedere o credință liniștită, ascunsă.

„Au luptat pentru a se asigura că glasul credinței este întotdeauna binevenit”, a remarcat Lynch. "Nu amuțit. Nu agresat."

Ea a vorbit apoi despre faptul că în timpul pandemiei americanii au văzut cât de repede se poate schimba viața.

"Unii lideri democrați au încercat să interzică serviciile religioase, în timp ce magazinele de marijuana și clinicile de avort au fost declarate esențiale. Dar știți ce este cu adevărat esențial?" Întrebă Lynch. „Dreptul nostru de a ne închina liber și de a ne trăi credința în fiecare aspect al vieții”. Ea a avertizat că viziunea Biden-Harris pentru America nu lasă loc credinței și, de asemenea, și-a amintit ce a spus cândva bunicul ei despre libertate. "Indiferent dacă ești brutar, florar sau antrenor de fotbal, vor încerca să te oblige să alegi între Dumnezeu și Cezar. Pentru că dumnezeul stângii radicale este puterea guvernului", a remarcat Lynch. „Deci, după spusele bunicului meu, Billy Graham, «Să susținem libertatea politică, libertatea morală, libertatea religioasă și drepturilor tuturor americanilor. Și să nu cedăm niciodată în fața celor care vor încerca să ni le răpească.

Traducerea şi adaptarea Prodocens Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.