După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 august 2020

Ghiță Ignat 🔴 Despre „regele” Emi Pian

 

Zilele trecute am văzut în presă cum încă „un rege” a fost dus pe ultimul drum și îngropat într-o groapă oarecare, într-un cimitir din București.

Fiul lui Pian cel supra numit „regele” a murit în urma unei altercații cu alți așa ziși „regi”.

De-a lungul istoriei s-au perindat sute sau chiar mii de regi adevărați, în vremuri și țări diferite. Până la urmă s-au stins toți și au ajuns în mormintele lor mai mari sau mai mici, exact ca „regele” Pian.

Privind la toate acestea, am înțeles că, indiferent cât de regal ești, vine o zi când te vei dezbrăca de toate, de hainele bune, de numele înalt, de palatele spoleite cu aur, de mușchii tăi mari, de diplome și de funcții importante. Vei lăsa în spate copiii, pe cei dragi, mașinile cu sute de cai putere, lanțurile și brățările groase de aur, vor rămâne toate realizările tale profesionale, tot ce ai făcut și mai mult decât atât, odată cu tine vor muri și visele tale.

Imediat ce vom deschide ochii în cealaltă lume vom realiza că toate cele enumerate mai sus nu ne sunt de niciun folos, că nu au nicio valoare și că în toți anii petrecuți pe pământ un singur lucru era de folos și trebuia făcut, și anume, să ne fi împăcat cu Dumnezeu prin Iisus Hristos. Cum se face acest lucru? Nu îți voi răspunde eu, Biblia însă poate da acest răspuns. Te încurajez să o citești să afli că nu a fi „rege” este important, ci important este ca Iisus să fie Regele tău.

De ce este important ca Iisus și nu altcineva să îți fie Rege? Pentru că Iisus este Singurul Rege din istorie care a chemat pe toți oamenii de pe pământ să împărățească alături de El. Vă puteți imagina lucrul acesta? Toți putem fi regi alături de Iisus Hristos dacă Îl acceptăm în viața noastră, regi nu în București sau te miri unde, ci în Împărăția lui Dumnezeu.

Lăsând la o parte conotația spirituală, cred că în cazul morții lui Emi Pian ni s-a arătat din nou unde duce șmecheria, viața interlopă, figurile, arfele ș.a.m.d mai numiți-le voi pe restul. Cine are ochi de văzut (mă refer la generația tânără, care văd în acești oameni idoli) să vadă exact ceea ce s-a întâmplat, adică băiatu’ lui Pian e mort, îngropat, plecat pentru totdeauna (apropo bun sau rău așa cum era, acest om avea copii, soție, părinți, frați) iar celălalt se duce la pușcărie 20+ pentru fapta lui. Aici întreb pe cei care au aspirații de a fi interlopi, care e șmecheria în acest caz, cine a câștigat dintre cei doi?

Răspunsul îl știm cu toții.

Închei aici spunând încă odată tuturor care se cred „regi, regine” etc… că există un singur Rege, un singur Domn, iar acesta este Iisus Hristos (cel puțin în ce mă privește pe mine și casa mea).
„Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului.” – Biblia

Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți.

Ghiță Ignat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.