După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 august 2020

Ați vorbit vreodată cu o persoană agresată de un pedofil?

Oameni bun, nu de mult am stat de vorbă cu o tânără agresată sexual în copilărie. Încă era profund marcată de această traumă. Toată copilăria a avut coșmaruri cu acel act abominabil, practic aproape noapte de noapte trecea prin acea nenorocire fără a avea puterea să scape sau să spună cuiva. Apoi, până târziu în adolescență, a trăit cu spaima ca nu cumva să fie însărcinată cu acel violator, neștiind că era imposibil să se întâmple acest lucru. A avut de asemenea o stimă de sine foarte scăzută, crezând că nu este vrednică pentru niciun băiat, că trupul ei pângărit nu poate fi îmbrăcat în rochie de mireasă. Hristos a salvat-o de trauma aceasta, însă ani de zile a urmărit-o fără să poată scăpa.

Din păcate sunt mii de tinere care nu scapă de trauma unui viol și ajung să se prostitueze din cauza faptului că ajung să creadă că atât merită. Am auzit cazuri de băieți care au fost violați și au ajuns să-și schimbe orientările sau chiar identitatea pentru a scăpa de traume, dar fără rezultat. O tânără mi-a povestit că după ani de zile de la o tentativă de viol în care un violator i-a sărit în spate încă întoarce obsesiv capul pentru a se uita înapoi când merge pe stradă. Cât de nedreaptă este această distrugere a purității unui copil? Este de fapt nu doar un act rămas izolat, ci, dacă nu se ajunge la Hristos, o schilodire pe viață a trupului, a minții și a inimii. De aceea pedofilia trebuie descurajată maxim. Ar trebui ca oamenii aceștia să nu fie nicidecum toleranți sau așteptați cu pedepse derizorii. Ci trebuie să le dea de gândit faptele lor înainte de a le face, dacă mai au vreun strop de umanitate și frică măcar pentru binele propriu. Spun un “NU” răspicat pedofililor și violatorilor, iar acest lucru trebuie să-l spună și politicienii noștri prin legi pe măsură!

P.S. De ce nu doriți legi mai aspre pentru pedofili, oare pentru că doriți intrarea în standardele “internaționale” în care pedofilii sunt niște suflețele de “copii perverși” captive în trupuri de adulți?

Semnat,
Toni Berbece


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.