După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 Puterea închinării înaintea lui Dumnezeu prin cântec


Într-una din zile eram lovit de o mare întristare, ceva mă apăsa pe piept ca o ghiară, deși mă plimbam prin unul dintre cele mai frumose orașe din lume, prin Paris, nimic nu mă putea atrage sau bucura. Eram agasat de gânduri negre. Nu știam ce să fac ca să scap de ele.

În tot acest chin și zbucium sufletesc soția mi-a întins telefonul spunându-mi să ascult un cântec de închinare în limba spaniolă, apoi să-i spun dacă îmi place și dacă merită tradus în română. Am luat telefonul și fiind atent la linia melodică deodată m-a inundat o mare pace, a dispărut starea aceea de apăsare de peste mine. Am fost eliberat instantaneu. Atunci am acordat atenție și versurilor, erau versuri de adorare a lui Hristos. Nu-mi spuneți că melodia m-a vindecat pentru că nu mi-a plăcut, ci ceea ce m-a eliberat a fost puterea cuvintelor care-L proclamau pe Hristos ca rege. Când aceste cuvinte au fost rostite în jurul meu atmosfera s-a schimbat.

Atunci am înțeles și mai profund puterea laudei la adresa lui Dumnezeu. Acesta a făcut o promisiune, că El va locui în mijlocul laudelor lui Israel, că va aduce izbăvire peste toți cei care-L cheamă prin cântec. Este o promisiune pe care Dumnezeu o va ține până în eternitate. Lauda are mare putere. Umpleți-vă casele, mașinile, mințile, sufletele și viețile cu cântece de laudă. Lauda către Tatăl ceresc e vindecare pentru trup, minte și suflet. Cel mai bun remediu pentru tristețe, frică, depresie, panică, anxietate, boală și tot ce-i rău. Lăudat fie Domnul!

Cu prețuire,
Text: Psalmul 22:3-5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.