După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 iulie 2020

Samy Tuțac 🔴 Suntem în epoca creștinismului siropos...


Predicile care au cea mai mare trecere astăzi sunt cele siropoase, lipsite de Cristos cel crucificat, dar pline de îndemnuri morale și povești lacrimogene sau hazlii, în funcție de auditoriu.

Scrierile creștine care au cea mai mare trecere pe rețelele de socializare sunt cele siropoase, dominate de gândirea pozitivă, în care firea este lingușită dândui-se senzația că drumul spre cer este pavat cu petale de trandafiri.

Muzica creștină care are cea mai mare trecere astăzi este muzica siropoasă, zgomotoasă neaparat, senzulă uneori, plină de expresii pseudo-creștine și săracă rău de tot în conținut.

Oare de ce?

Pentru că avem un creștinism siropos, golit adesea de esența lui, fără cruce, fără lepădare de sine, fără harul costisitor, fără credință autentică, fără Scriptură, fără Duh, dără discernământ și fără Cristos.

Marea noastră nevoie este revenirea la esența creștinismului. Să auzim din nou chemarea Mântuitorului: "Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze".

Numai oprindu-ne din alergarea noastră spre nicăieri, numai dând deoparte "orice piedică și păcatul care ne înfășoară așa de lesne" și numai privid țintă la Isus, Inițiatorul credinței noastre, vom putea experimenta din plin creștinismul autentic.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.