După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 iulie 2020

Bebe Ciaușu 🔴 FAKE NEWS: „Cum te găseşte moartea, aşa vei fi judecat”


Este o tragedie cumplită când fake news-urile inundă bisericile locale, iar credincioşii se lasă seduşi de fel şi fel de învăţături care nu sunt în totalitate corecte sau sunt doar jumătăţi de adevăr, ba unele sunt 90% adevărate sau chiar 99% adevărate. Dar nu sunt în totalitate adevărate. Şi spui: Hai să fim serioşi, 99% adevăr este un procent destul de ridicat ca să pot accepta o învăţătură. La urma urmei, Biblia este interpretabilă şi noi, oamenii, nu suntem infailibili în ceea ce priveşte interpretarea ei. 

Dacă cineva îţi serveşte într-un pahar 99% apă şi doar 1% otravă, îl bei? De ce nu-l bei, că e 99% apă curată şi doar 1 %, otravă? Pentru că acel 1% este atât de nociv, încât îţi poate fi fatal. 

Realitatea aceasta este atât de evidentă, încât nimeni nu vrea să se joace cu ea. Dacă cineva ţi-ar oferi un pahar cu 99% apă curată şi 1% otravă, ai arunca cu paharul după el şi ai crede ori că e nebun, ori că vrea să-ţi facă rău. Dar de ce oare nu reacţionăm la fel de vehement şi când vine vorba de sufletele noastre? De ce cu otrăvirea sufletelor suntem mai îngăduitori? Doar pentru că cel care-ţi oferă apa amestecată cu otravă ţi-a adus-o în potir de aur pe tavă de argint? 

Vă invit duminică, 12.07.2020, la Biserica Baptistă "Harul" din Ineu, pentru a studia împreună tema: „Cum te găseşte moartea, aşa vei fi judecat”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.