După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 iunie 2020

Vindecare pentru Bahamas | AO NEWS

Uraganul Dorian, de categoria 5, din 5 posibile, a fost cel mai puternic uragan din istorie, care a lovit Insulele Bahamas în urmă cu câteva luni. Relieful acestora fiind plat, nimic nu a rezistat în calea vânturilor de aproape 300 km/oră. Pagubele au fost înspăimântătoare. Localnicii nu au reușit nici până în prezent să își repare casele distruse și să revină la viața de dinainte de Dorian.
Organizația creștină Samaritan's Purse s-a implicat în ajutorarea celor aflați în nevoie, în mod special a oamenilor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Dragostea creștină ne determină să-i ajutăm pe cei aflați în nevoie. Acesta este un mod de a pune în practică ceea ce Isus ne-a învățat, și anume, o mână întinsă pentru cei ce trec prin dificultățile vieții.

Păstorii și liderii bisericilor din zonă, sprijiniți de Samaritan's Purse, au adus materiale de construcție, reconstruind, uneori de la zero, casele distruse de uragan. Familii și comunități întregi au văzut și simțit dragostea frățească a celor ce au donat și s-au implicat fizic în proiectul de restaurare a locuințelor distruse.
Sursă: GNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.