După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Ce ne-au spus în față fără nicio jenă...


1. Ținta lor sunt copiii. Ei ne vor cu orice preț copiii, vor să-i reeduce cum făceau comuniștii cu studenții smulși de pe băncile facultății și băgați în programe de reeducare și spălare pe creier. Comuniștii o făceau prin durere, cei de azi o fac prin plăcere, dar scopul este același: distrugerea cugetului, golirea omului de Dumnezue, de credință de valori și de iubirea de familie. Comuniștii smulgeau unghii, băteau cu bestialitate, iar vârsta de la care începeau să o facă era peste vârsta majoratului. Neocomuniștii au coborât mai jos. Pentru că Diavolul e bătrân și învață din experiență, de data asta au început cu spălarea copiilor noștri pe creier încă din pruncie. Vor neapărat educație sexuală în școli pe motiv că le vor binele, însă și comuniștii ne-au zis la fel, tot spre “binele” nostru au ucis mii de intelectuali, preoți, pastori și orice suflet care a mai avut un gram de spiritualitate și care le-a stat în cale. Uciderea cugetului nu e niciodată spre binele nimănui, e cea mai cruntă deposedare a omului de bine.

2. Modul de operare este minciuna și tupeul. Au pus panouri cu așa ziși bătrâni cu orientări sexuale diverse când ce să vezi? De fapt acei bătrânei doar și-au vândut pozele către un site, care la rândul lor le-au vândut altora. Dar Maria nu era Maria și nu era bisexuală, iar Lucas nu era Lucas și nu era gay, mai trebuia un Ion pedofil și era tacâmul complet. Minciuna are picioare scurte și a fost repede demascată de român, care nu e prost. Noi știm din Biblie că tatăl minciunii este Satana, deci nu avem încredere în el, Diavolul este Înșelătorul, cine-i calcă pe urme merge la pierzare, iar noi nu merge în direcția aceea.

3. Canalele lor sunt tocmai canalele de desene ale copiilor noștri, filmele cele mai populare, serialele cele mai căutate, jocurile pe calculator cele mai râvnite. O pagină de susținere a depravării sexuale tocmai s-a mândrit cu un canal de desene celebru care și-a pus steagul colorat pe siglă, iar apoi a completat: “Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii, în curând toată populația lumii va fi “cuir”!” Voi vă dați seama ce au scăpat oamenii aceștia în public! Exact ce noi trebuia să auzim ca să ne trezim. Adică e clar că ei au pus mâna pe ceea ce de drept nu ar trebui să se atingă nimeni, desenele copiilor trebuie să rămână curate, simple desene, nu propagandă mizerabilă pentru nimic din lumea asta. E ca și cum Guvernul ar folosi sucul preferat al tuturor copiilor pentru a-i vaccina obligatoriu cu ce vor ei. E normal? Ar avea dreptul? Dar atunci de ce le dăm dreptul acestor oameni să ne “vaccineze” copiii cu nesimțire, cu spurcăciune, cu mizeria sexualității dusă la extrem? De ce oameni buni? De ce nu ne sperie că ei au pus “ghiarele” pe desenele copiilor noștri și că fac propagandă prin ea? Îmi spunea un tânăr că într-un joc celebru de PS4 au apărut două tipe care se sărutau. Păi e joc sau film porno? Tipe care se sărută apăreau doar in filme pentru adulți. Ce caută în jocurile copiilor?

Deschideți ochii dragi români până nu e prea târziu! Gândiți-vă de ce sunt așa de disperați să ne bage pe gât curviile lor? Oare nu pentru că acestea ne vor duce la lepădarea de credință, cum au făcut evreii când au curvit cu moabitele stricate și au pierdut favoarea lui Dumnezeu? Ba da!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.