După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Către domnul Ministru al Culturii


Domnule Ministru, faptul că ați girat prin fonduri și prezență pentru un spectacol, care i-ar face pe toți sfinții să se întoarcă în mormânt, ne spune cât de degradată a ajuns inclusiv această instituție de la care avem altfel de așteptări.

Oare nu vă dați seama cât de penibil este să scuzați sub pretextul “artei moderne” cea mai scandaloasă “reprezentație artistică”. Cum puteți ieși pe aceeași scenă cu doi indivizi dintre care unul își arată lenjeria intimă și pulpele exact ca o femeie ușoară și care declară râzând că dorește “prăbușirea” Catedralei Mântuirii Neamului?

Oare nu mai există demnitate în acest minister, oare nu mai există pic de simț moral, oare nu mai există discernământ și bun simț? Oare nu existau mii de variante de a celebra arta modernă? Oare ce exemplu dați generației care ne va lua exemplul? Ce vor spune copiii noștri despre faptele noastre? Vă spun că vom fi responsabili de tăvălugul “mizeriei” care vine și in fața căruia nu doar că se stă cu mâinile în sân, dar i se mai face și avânt. Va fi prea târziu când ne vor lua drepturile unei lumi normale și vom fi obligați să le “înghițim mizeria” în școli, pe străzi, la muncă și peste tot. Ne încredem doar în bunul Dumnezeu, care ori va sfârși totul ca în vremea lui Noe, ori va curăți cumva lumea aceasta, dacă-i mai dă har.

Dumnezeu să aibă milă de dumneavoastră și de viitorul României!

Cu maximă dezaprobare pentru cele întâmplate,
Toni Berbece


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.