După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Adevărata “sectă” care vă fură credința...


Noi românii, împinși și de comuniști, am dezvoltat o mare fobie față de secte. Unele dintre ele numite pe nedrept astfel (“pocaitii” de exemplu, care în definitiv nu sunt o sectă, despre care azi știm că sunt oameni curați cu credință sinceră în Dumnezeu). Altele numite pe drept, gen Misa si alte organizatii distructive și eretice. Însă vreau să vă spun despre “o sectă” pe care românii o trec cu vederea azi.

O “sectă” periculoasă care ne fură tuturor valorile și care lovește cu barosul fără rușine în temelia credinței, este “secta” aceasta a destrăbălării sexuale. “Secta” aceasta a ideologiilor spurcate, care ne împânzește orașul cu afișe cu Maria și Lucas (două poze cumpărate de pe net cu doi bătrânei simpatici, care sunt făcuți peste noapte de alte orientări sexuale doar pentru a ne manipula cu o nesmițire diabolică). “Secta” aceasta fură și stropul acela de credință, pudism și bună cuviință din copiii noștri și din noi.

“Secta” aceasta vrea să ne intre în școli și să-i învețe pe copiii de 4 ani masturbarea, pe cei de 10 cum se folosește prezervativul și cum se fac copiii, ajungând de fapt la scopul lor suprem, deviații de comportament sexual. “Secta” aceasta nu vă deranjează? Sau vă place? Ce faceți măi “creștinilor strămoșești”, nu vă mai opuneți? Pe ei nu-i vedeți? Ați văzut pericole acolo unde nu sunt, dar acum nu le mai vedeți pe cele care chiar sunt? Dragi preoți și pastori, săriți în apărarea turmei lui Hristos, că dacă “secta” aceasta intră în inimile copiilor acestui neam, nu-i mai vedeți în veci la Biserică. Iar Biserica, cum spunea Petre Țuțea, este patria noastră eternă.

“Secta” aceasta aduce asupra omului o batjocură cronică față de Biserică, față de valorile creștine, față de Dumnezeu și autorități. Dacă au fost în stare să mintă în halul acesta vă dați seama de ce sunt în stare de fapt? Vi se vor sui la propriu în cap și vă veți trezi cu Biserici închise, predici cenzurate, Biblia ciopârțită și uși trântite în nas când veți dori să mai vorbiți de familie, valori și moralitate.


Dragi români, nu dormiți în timp ce ni se fură credința, nu stați în leneveală când ni se trag de sub noi valorile, care ne-au dat pace, prosperitate și liniște în case. Vin vremuri de plâns peste copiii noștri dacă nu ne apărăm acum. Nu tăceți pentru că tăcerea voastră va fi complicitate la această odioasă distrugere a credinței creștine!

Creștini de orice fel, uniți-vă în rugăciune, post și în apărarea valorile creștine împotriva acestei căpetenii demonice de spurcare sexuală care ne invadează țara!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.