După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 iunie 2020

Pastorul Cristian Ionescu răspunde publicației "Lumea Liberă.ro": Am intrat în carantină tocmai ca o măsură preventivă împotriva contaminării cuiva!

“LUMEALIBERĂ” - RUȘINE ȘI MIZERIE

Nu știu ce cotidian este acesta, nici ce hram poartă, dar două lucruri sunt clare: în primul rând, cu prea mare bucurie și frecat de palme “istorisește” despre noi, iar în al doilea rând leagă împreună lucruri care nu au nicio legătură!

Nu există nicio garanție că te poți feri din toate părțile și pentru totdeauna de Coronavirus!
Nu există nicio dovadă că anumite simptome înseamnă că ai Coronavirus!
Este admis că testul este 60% corect, adică aproape jumate-jumate că nu!
În afara unor simptome grave respiratorii care necesită spitalizarea, oamenii își tratează boala acasă și se refac relativ repede!

Situația noastră NU are de-a face cu o stare gravă, critică de sănătate ci doar cu un spirit responsabil!
Am redeschis bisericile respectând toate regulile de protecție și precauție, chiar mai multe și mai severe decât în alte părți!
Am intrat în carantină tocmai ca o măsură preventivă împotriva contaminării cuiva!
Redeschiderea bisericilor NU reprezintă un risc real comparat cu a merge la servici, cumpărături sau în vacanță, locuri pe care toată lumea le frecventează!

Cei de la “lumealiberă” puteau să-și citească propriul nume și dacă mai citeau și primul amendament al Constituției SUA ar fi fost de partea noastră...
Dar, săracii, sunt prea ocupați să scrie prostii ca să aibă timp de citit ce trebuie! Ori, poate, prin aceste atacuri mizerabile, speră să-și clădească audiență!

Dacă sunt chiar așa de imparțiali și “hotărâți” în favoarea oficialităților Statului Illinois și Orașului Chicago, cum de nu i-au întrebat pe aceștia de ce au interzis protestele civilizate și pașnice pe motiv de Covid, ca apoi să le încurajeze pe cele care au ars și distrus, pe motiv că protestul lor este justificat de primul amendament!
Vreți să scrieți? Scrieți adevărul! Scrieți cu decență!
Nu scrieți ca niște înregimentați în politica fascist-liberală, anticreștină și irațională pe care o reprezentați!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.