După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 24 iunie 2020

Business & Politics News.ro: Israelienii pun piciorul în prag – Afară cu propaganda homosexuală!

Autoritățile de la Ierusalim au intervenit ferm contra propagandei homosexuale și au dat jos de pe o clădire a Ambasadei Statelor un banner uriaș prin care se celebra luna Gay Pride.  Pe vremuri, luna iunie era așteptată pentru a marca venirea verii, dar acum a devenit luna homosexualității.
Fără să stea să se uite că este vorba de ditamai Ambasada SUA, consiliul local de la Ierusalim a dispus îndepărtarea banner-ului în culorile curcubeului, argumentând că oficialii americani nu au cerut autorizație de la primărie. Simplu și eficient. O acțiune cu un evident caracter politic, pe care cel care a avut această inițiativă nici nu l-a ascuns.
„Oricine încearcă să pângărească Orașul Sfânt Ierusalim trebuie oprit. Fie că vorbim de un israelian și cu atât mai mult de un oaspete la noi în oraș”, a declarat Arieh King, vice-primarul orașului. „Sper ca municipalitatea să se miște rapid și eficient și să curețe această mizerie din orașul nostru”,  a mai spus oficialul local,  citat de „Jerusalem Post”.
La scurt timp, o echipă a primăriei a dat jos bannerul amplasat de altfel într-o zonă centrală a orașului, pentru maximă vizibilitate.
Evenimentul merită consemnat pentru că rar mai vezi în ziua de azi politicieni care să aibă curajul să se opună propagandei LGBT. Nu prea vezi nici în Occidentul atât de civilizat încât acceptă orice aiureală a acestei zgomotoase minorități, și cu atât mai puțin poți spera să vezi la București. Noi suntem aliniați valorilor occidentale, după cum îi place președintelui Iohannis să spună. La noi se susține promovarea „teoriei” de gen în școli așa că n-are rost să speri să găsești politicieni cu coloană verticală care să le spună verde-n față americanilor să nu umble cu mizerii propagandistice la noi în țară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.