După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Pastor Cristian Ionescu 🔴 COMUNICAT OFICIAL

Doresc să vă informez că personal și familia mea și, de asemenea, Pastorul Adrian Tișe și familia lui ne simțim bine și vă mulțumim tuturor celor sinceri pentru rugăciunile dumneavoastră!
În urmă cu două săptămâni, ca urmare a unor membri din familiile noastre experimentând anumite simptome, împreună cu Pastorul Tișe am decis să intrăm noi înșine în carantină!
Am făcut acest lucru din două motive: în primul rând, noi niciodată nu am bravat spunând că nu ne-am putea îmbolnăvi, iar în al doilea rând din respect pentru sănătatea și conștiința altora!
Nu am ascuns acest lucru; relația noastră cu Biserica Elim a fost întotdeauna transparentă și anunțul public transmis prin Pastorul Doru Gîrboan a fost clar și complet!
Că în această perioadă, așa ziși jurnaliști și-au permis să citească printre rânduri, să comenteze cu lipsă de bun simț și să insinueze conecții între lucruri care nu au nicio legătură unele cu altele, au făcut-o spre rușinea lor!
Că ne-am fi îmbolnăvit sau nu, lucrul acesta nu are deloc de a face cu redeschiderea bisericilor și în continuare suntem cele mai responsabile și mai protejate locuri de adunări publice!
Că oamenii au ales diferite forme de socializare și relaxare a măsurilor de precauție, acest lucru era normal și de așteptat!
Mai mult, protestele recente au sfidat în masă orice forme de distanțare socială și au ignorat cu ostentație orice formă de precauție, sub privirile aprobatoare ale acelorași jurnaliști și politicieni care se dădeau de ceasul morții că se adună creștinii la biserică!
Dublul standard și atitudinea arbitrară a acestora rămân cele mai lipsite de logică și dezgustătoare acte asociate cu această pandemie!
Adresându-ne marii majorități a celor care ne-au contactat și au comentat pe marginea acestei situații, vă mulțumim pentru suportul și rugăciunile dumneavoastră, dorim să vă asigurăm de integritatea și transparența noastră și vă promitem că în continuare vom rămâne consecvenți principiilor și acțiunilor care ne-au unit și ne-au motivat până acum!
Fiți binecuvântați de Domnul!
Nădăjduim să fim Duminică din nou împreună în părtășia Bisericii Elim, respectând în continuare toate rânduielile de protecție și precauție!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.