După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iunie 2020

Neomarxismul, cu ale lui linii de forță: political correctness, marxism cultural, sexomarxism, ateism agresiv - este în plină ofensivă. Va veni vremea să te întrebi ce mai cauți în UE, când tu abia ai scăpat din lagărul comunist...


ULUITOR! CINE MAI OPREȘTE DEMENȚA STÎNGIȘTILOR AMERICANI?

A spune că în funcție de cum se vor derula evenimentele în USA se decide soarta Occidentului nu este nicio exagerare. Ceea ce se întâmplă de trei săptămâni încoace bulversează ordinea Americii construită de generații.

Politicienii, companiile și organizațiile au anunțat o serie de măsuri menite să abordeze “rasismul structural”, o nouă doctrină care, de fapt, este un fake și lasă drumul liber revoltei stângiste. Uluitoare este viteza cu care autoritățile au aruncat prosopul, lăsând loc intereselor pur politice și demontării structurilor societății care au fost construite de-a lungul secolelor.

Din Minneapolis, orașul unde a murit Floyd, până în New York și Los Angels, se urmărește desființarea departamentelor de poliție. Ulterior, molima schimbărilor s-a extins mai abitir decât coronavirusul.

Alexis Ohanian, co-fondator al Reddit, a renunțat la locul său în consiliul de administrație al companiei și a cerut să fie înlocuit de o persoană de culoare. Zis și făcut, a fost numit Michael Seibel, CEO al firmei de start-up-Investment Y Combinator.

Pentru prima dată, Harper’s Bazaar a angajat o femeie de culoare – Samira Nasr – ca redactor-șef.

Cântăreaţa Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica în vârstă de şase ani a lui George Floyd, Gianna Floyd, să devină acţionar al grupului Disney.

Texas Southern University i-a oferit tinerei afro-americane o bursă completă dacă aceasta va alege să urmeze în viitor cursuri universitare.

LeBron James și alți alți sportivi și animatori formează un grup de advocacy care va încuraja afro-americanii să voteze la alegerile prezidențiale din 2020 – de parcă i-ar fi împiedicat cineva.

Comisarul Ligii Naționale de Fotbal și-a cerut scuze că a ignorat “plângerile jucătorilor afro-americani de ani buni” și a spus că recunoaște dreptul lor de a protesta pașnic. Păi și cine i-a oprit pînă acum? A existat vreo lege care să-i oprească?

US Soccer, organizația care supraveghează echipele naționale de fotbal ale țării, a abrogat o regulă care interzicea jucătorilor să se îngenuncheze în timpul imnului național.

NASCAR intenționează să interzică afișarea steagului confederat la cursele sale, scrie The Atlantic.

IBM a încheiat cercetările și vânzările software-ului său de recunoaștere facială, citând îngrijorări cu privire la “profilarea rasială” atunci când software-ul este utilizat în contextul aplicării legii(!).

Amazon a suspendat utilizarea sistemelor sale de recunoaștere facială de către departamentele de poliție pentru un an.

Microsoft s-a angajat să nu vândă software de recunoaștere facială departamentelor de poliție.

Monumentele care onorează liderii confederați au fost sau vor fi eliminate în mai multe orașe – Alabama, Carolina de Nord, Kentuky, Richmond, Louisville etc.

Marina americană a interzis afișarea steagului confederat în bazele sale.

Alte aberații se numesc eliminarea filmului “Pe aripile vântului” de pe HBO, anularea emisiunii TV Cops din rețeaua Paramont sau, cea mai tare, redenumirea cuvântului rasism în dicționarul Webster.

Multe s-au schimbat în ultimele trei săptămâni, America e deja diferită. Ceea ce îngrijorează este că orice schimbare din America se va rostogoli ca un tăvălug peste popoarele Uniunii Europene. Le va da un suflu puternic neomarxistilor bruxellezi pentru a-și impune în forță ideile la nivel de UE.
Neomarxismul, cu ale lui linii de forță: political correctness, marxism cultural, sexomarxism, ateism agresiv - este în plină ofensivă. Va veni vremea să te întrebi ce mai cauți în UE, când tu abia ai scăpat din lagărul comunist. Să te întoarcă UE de unde ai plecat?
Viorel Pătrana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.