După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 iunie 2020

Florin Ianovici 🔴 Istoria merge cu viteză spre valea Dura


Nebucadnețar nu a înțeles nimic din tălmăcirea pe care Daniel a dat-o visului lui. S-a apucat să construiască un chip de aur, adică pe sine însuși. Din tot ce a auzit a selectat doar ceea ce i-a convenit. E boala timpului nostru: auzim doar ce vrem și facem doar ce ne place.

Statuia avea o lățime de 60 de coți și o înălțime de 6 coți. Umanitatea decăzută stă sub cifra 6. Întotdeauna cifra 6 va căuta să se ridice mai presus de cifra 7. Întotdeauna omenii se vor autopromova în dorința de a scrie istoria în felul lor. Piramidele egiptenilor, ruinele incașilor sau templele aztecilor au rămas doar obiective turistice chiar dacă au promis imortalitatea.

De ce scriu toate acestea?
Pentru că observ o evoluție a istoriei înspre o direcție numită valea Dura. Este o chestiune de timp până când cuptorul va fi aprins iarăși. Legile toate ne coboară în valea Dura unde trebuie să aclamăm umanitatea decăzută, îmbolnăvită de păcat.

În sunetul cavalului, alăutei și a tot felul de instrumente sunătoare se încearcă sistematic amorțirea simțurilor, exaltarea plăcerilor, crearea unui ambient în care mintea să divorțeze de suflet. Mass-media este deja ecoul constant al tobelor din valea Dura.

Toți dregătorii aproape se pleacă în fața unui chip de aur mincinos. O întreagă ideologie ,,strălucește” astăzi subtil împachetată în foițele de aur ale drepturilor omului, ale nediscriminării, ale progresului și liberei exprimări. Nici țara noastră nu face excepție. Să nu ne amăgim în privința dregătorilor noștri care stau aliniați, domesticiți, în fața chipului de aur. Pe ici, pe colo se mai ridică câte o voce timidă, dar nimic mai mult.

Nimeni nu caută necazul cu lumânarea, dar nu ai cum să rămâi în anonimat, să îți duci viața cuminte când poliția Babilonului îi caută pe rebelii care nu pot schimba lumina feței lui Dumnezeu pe chipul strălucitor de aur al minciunii numită umanitate.

Se apropie momentul adevărului când va trebui să alegi poziția. Fie te pleci în fața umanismului pierdut, a ideologiei care disprețuiește legea lui Dumnezeu, fie stai cu spatele drept pentru că nu te lasă coloana verticală să te apleci.

Poate că acum cuptorul doar mocnește, dar mă aștept ca în curând să ardă cu flacără. De aceea să nu pierdem timpul cu contestări, proteste, lamentații, ci să ne vedem de lucru. Nu este timp de pierdut. Răspândiți Cuvântul sfânt, înălțați rugăciuni fierbinți, lucrați cât este zi.

Știu ceva ce mulți au uitat. Piatra din capul unghiului își va face lucrarea și cei ce se cred stăpânii lumii vor afla cine este El, cine este cu adevărat Domn al domnilor si Rege al regilor. Tot ce este construit de mâna omului împotriva legii lui Dumnezeu se va prăbuși sub lovitura Pietrei Vii, care este Isus Hristos.

Să zidim ce ne este dat a zidi: împărăția lui Dumnezeu și să ne întărim în omul dinlăuntru ca să putem fi biruitorii din valea Dura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.