marți, 30 iunie 2020

Alfa Omega TV: Realități și perspective MAGAZIN | 30 iunie 2020


În primul rând, un grupaj de știri realizat de colaboratorii nostri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7.
Din scurtul grupaj de știri realizate de Global News Alliance aflăm că luna aceasta, 100 de cupluri căsătorite din Taiwan, au participat la o ceremonie religioasă pentru a-și reafirma jurămintele de căsătorie, iar un pastor primit permisiunea pentru primul serviciu bisericesc in aer liber în Marea Britanie după marele blocaj.
TPS informează că un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să nu renunțe la planul său de pace numit și Acordul Secolului, iar Nefesh B’Nefesh facilitează imigrarea în Israel din America de Nord a emigranților care se vor întorce în Israel în următoarele trei luni.
Donald Trump urmează să ia o decizie importantă cu privire la poziția pe care Statele Unite ale Americii ar trebui să o aibă asupra planurilor Israelului de a anexa părți din Cisiordania, relatează CBN.
La Realități și Perspective MAGAZIN aducem în fața ta evenimente de pe întreg mapamondul, pentru ca tu să fii informat și eventual să poți adăuga în acest mod noi motive pe lista ta de rugăciune.
In final veți putea urmări grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.