După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 mai 2020

Tony Berbece 🔴 Aveți grijă la “starea de relaxare”...


Foarte mulți oameni i-au făcut promisiuni lui Dumnezeu în Pandemia aceasta. La tronul lui Dumnezeu au ajuns milioane de rugăciuni de genul: “Doamne, dacă nu mor de Covid 19 ma las de pacate!”; “Doamne, dacă mama cu tata nu mor de Covid 19 ma predau ține!”; “Doamne, dacă nu mă bagă în șomaj, voi dărui mai mult celor sărmani!” Toate au trecut cu bine și apoi există riscul de a intra ca Faraon în “starea de relaxare”.

Faraon l-a pus pe Moise să se roage pentru țara lui ca să plece broaștele, dar apoi ne spune Biblia că atunci când a văzut că are răgaz să răsufle în voie și-a împietrit inima și nu a ascultat de Dumnezeu. Să nu fiți ca Faraon, nu intrați în starea de relaxare spirituală uitând ce promisiuni i-ați făcut lui Dumnezeu. Poate ați făcut și promisiunea aceasta: “Doamne, dacă se mai deschid Bisericile din nou și nu vine sfârșitul lumii, promit că nu mai lipsesc de la nicio slujbă!” Să nu care cumva să uitați.

Unii au promis că nu mai beau, că nu mai fură, că nu mai curvesc sau preacurvești, că nu se mai droghează, că se lasă de anturaje proaste, aveți grijă că ieșim fără declarații oriunde ne dorim și ușurel se vor deschide toate, să nu ne trezim în starea aceea de relaxare făcând toate blestemățiile dinainte de pandemie. Unii au promis că iartă, că nu mai divorțează, că vor avea grijă de părinți, că vor citi Biblia și se vor ruga, că.... multe altele. Fiți cinstiți, ce ați promis înaintea Cerului faceți, iar dacă nu ați promis nimic, nu-i timpul pierdut. Dumnezeu așteaptă întoarcerea oricărui păcătos spre El, iar El ne promite o viața binecuvântată!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.