După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 mai 2020

Soția pastorului Mihai Huşanu a plecat în veşnicie!

Duminică dimineața, 17 mai, sora Domnica Huşanu şi-a sfârşit alergarea pământească,  la vârsta de aproape 90 de ani.

Născută în data de 30 august 1930, în localitatea Brăeşti, Bucovina, sora Domnica avea să îl întâlnească pe pastorul Mihai Huşanu în anul 1954, în timp ce acesta era student al Seminarului Teologic Baptist din Bucureşti. 

Din 1956, odată cu preluarea pastoratului la Biserica Creştină Baptistă nr.1 din cartierul Mănăştur, familia Huşanu s-a mutat la Cluj Napoca.

Dumnezeu le-a binecuvântat familia cu 5 copii: Lidia, Cornelia, Dan, Magda şi Mihai.

La Cluj, sora Domnica a lucrat ca tehnician laborant la Institutul Agronomic, până la pensionare.
A fost un ajutor potrivit pentru pastorul Mihai Huşanu,  cel care a slujit mulți ani în calitatea de preşedinte al Comunității Bisericilor Creştine Baptiste Cluj, dar şi în calitate de preşedinte al Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România între anii 1984-1988.

În ultimii ani a suferit numeroase intervenții chirurgicale. Şi-a sfârşit alergarea pământească în data de 17 mai. Înmormântarea va avea loc marți, 19 mai 2020, în oraşul Cluj Napoca. 
Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.