sâmbătă, 23 mai 2020

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India 🔴 Cazurile de Coronavirus cresc tot mai mult...

Dragii noștri,
Vă salutăm cu harul și pacea Domnului!
Prin harul Lui suntem bine și mulțumim Domnului că El s-a îngrijit de tot ce am avut nevoie.
Vă rugăm să vă rugați pentru situația din India. Cazurile de Coronavirus cresc tot mai mult, iar foarte mulți oameni suferă de foame. Mulți muncitori care plecaseră în diferite orațe mari au rămas fără slujbe și fără venit. Mulți au murit încercând să meargă pe jos mii de kilometri ca să ajungă acasă.
Și la noi în Gorubathan multe familii au rămas fără venit, iar perioada de carantină tocmai s-a prelungit până în 31 mai.
Prin harul Domnului și cu ajutorul fraților și surorilor din România, am putut ajuta mai multe familii nevoiașe cu pachete de alimente și nădăjduim să putem ajuta pe mai mulți.

Cu ajutorul Domnului, am reușit să reluăm lucrarea de construcție a bisericii și lucrările înaintează încet.
Vă rugăm să vă rugați și pentru noi, pentru protecția Domnului în această perioadă grea și ca Domnul să ne ajute să fim o lumină în întunericul din jur și un exemplu al dragostei Sale.
Vă mulțumim din inimă pentru rugăciuni, încurajări și pentru sprijinul trimis pentru nevoile noastre și ale lucrării de aici. Domnul să vă răsplătească și să vă binecuvânteze din belșugul harului Său!
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranța, din Brașov și slujeşte pe câmpul de misiune din 2011. În 2013 se căsătoreşte cu Raja Rai, de origine nepaleză, dedicându-se ca familie lucrării din Gorubathan, West Bengal.

   Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO53BTRLRONCRT0398497401
Banca Transilvania Braşov
pe numele Țepes Gabriela Lidia

Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.