După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 mai 2020

Peter Costea 🔴 O Organizație Mondială a Sănătății discreditată

Tot mai multe persoane încep să-și dea seama că ceva nu este bine privind OMS și mai ales relațiile dintre OMS și China.
Devine tot mai suspect, analizând zilnic statistica infectărilor și a deceselor, că datele statistice privind China rămân constante. Nimic nu se schimbă. Situația e cu atât mai suspectă având în vedere că această țară are aproape 1,5 miliarde de oameni. Cum de nimeni nu se mai infectează ori moare de coronavirus în China de luni de zile?
Vă ofer un sumar al erorilor și criticilor la adresa OMS din perspectiva Casei Albe. Pe 18 mai, Casa Albă a adresat o Notă către OMS care enunță aceste critici. [Link: www.whitehouse.gov]
Conform criticilor, încă în primele zile din decembrie 2019 OMS a fost atenționată, prin rapoarte credibile, că virusul corona deja se extindea în China. OMS nu a investigat rapoartele. Între 26 și 30 decembrie mass media din China publica masiv despre situația critică din Wuhan, anunțând apariția unei noi epidemii.

Pe 31 decembrie, Taiwanul a atenționat OMS că situația în Wuhan devine tot mai critică, și, foarte important, că virusul se transmite de la ființă umană la ființă umană. Cu toate acestea, OMS încă nu a început să investigheze situația ori să transmită aceste informații extrem de importante „to the rest of the world, probably for political reason / la restul lumii, probabil din motive politice”.
Regulamentele aferente în domeniul sănătății internaționale impun fiecărei țări să raporteze riscurile noi de sănătate în 24 de ore de la descoperirea unei probleme. Cu toate acestea, China nu a raportat către restul lumii cazurile de epidemie din Wuhan până pe 31 decembrie. Pe 6 ianuarie, un medic chinez epidemiolog a anunțat că a decodificat virusul, dar China a informat OMS despre acest lucrul doar pe 11 ianuarie. Între timp, China a închis laborantul medicului chinez.
Incredibil, pe 14 ianuarie, OMS a răspândit știrea, primită din partea Chinei, că virusul nu se transmite de la om la om. Contrar acestei afirmații, medicul chinez epidemiolog deja atenționa liderii comuniști, pe 6 ianuarie, că virusul se transmite de la om la om. Cu toate acestea, sub presiunea Chinei, pe 21 ianuarie OMS încă susținea că virusul nu constituie un risc / „the coronavirus did not pose a Public Health Emergency International Concern”. Pe 30 ianuarie, OMS și-a schimbat poziția cu 180 de grade.
China a permis delegației OMS să inspecteze China doar pe 16 februarie, interzicând, însă, participarea în delegație a doi epidemiologi americani.
OMS a declarat coronavirusul o pandemie doar pe 11 martie, foarte tardiv și după săptămâni de dezinformare, și sute de mii de infecții și mii de morți.

Documentul Casei Albe conține critici adiționale la adresa OMS, dar mai ales la modul în care OMS s-a lăsat influențată de China totalitară, voit ori nevoit, să dezinformeze societatea globală privind COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.