După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 mai 2020

Cristian Ionescu 🔴 Țin să anunț autoritățile oficial și în avans că serviciile publice de Duminică vor continua, dacă nu voi fi încarcerat și cât Domnul îmi dă viață și sănătate!


ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați frați și surori,

Datorită evenimentelor din ultimele câteva zile și a anulării conferinței cu primăria, mă văd silit să adresez un comunicat oficial prin care să-mi exprim dezamăgirea față de atitudinea lor ostilă și amenințătoare, dar și să explic în detaliu de ce refuzul de a coopera cu noi este extrem de periculos, având în vedere că tot mai mulți pastori intenționează să redeschidă bisericile, unii fără a respecta regulile de protecție.

De asemenea, țin să anunț autoritățile oficial și în avans că serviciile publice de Duminică vor continua așa cum au fost stabilite, atâta vreme cât voi sluji Biserica Elim, dacă nu voi fi încarcerat și cât Domnul îmi dă viață și sănătate! Nu doresc să-i surprindem, noi suntem fii ai luminii și cetatea noastră este pe munte iar lumina nu va fi pusă sub obroc! Pe de altă parte, mi-am asumat personal și exclusiv toată responsabilitatea și toate riscurile legate de acest demers.

Acest comunicat va fi transmis în Limba Engleză live mâine seară de la 7pm via internet și va fi urmat de anunțuri speciale pentru dumneavoastră în Limba Română despre adunările de Duminică la 9am și 6pm.

Deci, următoarea adunare cu participare publică este Duminică 17 Mai, 2020, la 9am!

Ne rugăm ca Domnul să lucreze la inima lor și să le dea gândul cel bun!

Oricum, mulțumesc întregii biserici pentru rugăciuni și la rândul nostru vă purtăm în inimile noastre și vă dorim harul, binecuvântarea și pacea Domnului!

Romani 8:37 “Totuși în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.”

Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.