După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 decembrie 2015

Conferinţa UnLucru FAIMOS la Biserica Agape Timişoara

Conferința UnLucru este locul în care credincioșii din România și de peste hotare se strâng la sfârșitul unui an pentru a căuta și a-și exprima devotamentul pentru Isus.


Te invităm la Timișoara și în acest an pentru a te întâlni cu Isus prin închinare, rugăciune, Cuvânt și lucrarea Duhului Sfânt. Scopul nostru primar este întâlnirea cu Isus astfel încât fiecare dintre noi să Îi împlinească voia și să Îi facă Numele faimos pe întregul pământ.


În aceste vremuri, Duhul Sfânt ridică o Biserică victorioasă, fascinată de Isus. Biserica Îi descoperă tot mai mult măreția și frumusețea. Nimic din această lume nu se poate compara cu transformarea adusă în viața noastră de lucrarea Duhului Sfânt prin revelarea Fiului lui Dumnezeu. Descoperirea perfecțiunilor și a supremației Lui este puterea care ne susține inima și slujirea.


Marchează și tu trecerea în anul 2016 printr-o dedicare sinceră de a-L face pe Isus faimos pe întregul pământ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.