După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 aprilie 2020

Strigăt de durere și apel la rugăciune pentru frații Ilie Gârnod și Vasile Zăgan, ambii aflați în comă indusă!


Pace tuturor, imi cer scuze ca scriu asa tarziu, dar am vorbit cu sotia fratelui Ilie Garnod si fratele are mare nevoie de rugaciune, este si acum in coma indusa, face febra si este nevoie sa mijlocim cu totii in rugaciune si post, de asemenea am vorbit si cu sotia fratelui Vasile Zagan si este in coma indusa si el. Stim ca Domnul nostru poate, de aceea va rog in Numele Domnului cat si in numele celor doua familii sa mijlocim in rugaciune si post, fiecare care putem sa ne unim in post, in care zi dorim, cei care nu pot sa posteasca, uniti-va in rugaciune cu noi si cu familiile... sa strigam iubiti frati si surori, Domnul sa asculte rugaciunea, ganditi-va ca fiecare am putea sa fim in aceasta situatie! (Acesti frati sant membrii in Biserica Philadelphia din Trossingen, Germania).

Psalmul 20 spune"sa te asculte Domnul in ziua necazului", noi sa strigam, El va asculta, cu asta putem sa ajutam, multi ma intreaba ce putem sa facem, SA POSTIM SI SA NE RUGAM, sant doua cauze foarte grele in biserica, fratele Ilie are 8 copii, fratele Vasile 10 copii (e adevarat ca unii sant casatoriti), dar sa ne unim cu aceste familii si sa cerem indurare de la Dumnezeul nostru!

Am vazut fiecare mana Domnului in momente grele din viata noastra, am vazut si s-au ridicat marturii vii in biserica Philadelphia ca Domnul nostru a intervenit in multe situatii, va rog sa nu priviti aceste randuri ca un simplu mesaj, ci ca un strigat de durere a celor doua familii, a celor doua surori!

Este foarte important sa continuam totodata sa ne rugam pt toti cei amintiti in lista de rugaciune, Domnul sa dea biruinta si vindecare fiecaruia!

Dumnezeu sa va binecuvanteze, Dumnezeu sa binecuvanteze Biserica Philadelphia, Dumnezeu sa binecuvanteze fiecare biserica, familiile, tinerii, copiii, sa fie sub protectia sangelui Mielului care a fost jertfit pt noi!

Va binecuvantez pe toti in Numele Domnului nostru Isus Hristos, El sa ocroteasca tot ce va apartine!

Dumnezeu sa ne protejeze si sa nimiceasca Domnul acest virus, El, Dumnezeu va face acest lucru "caci in veac tine indurarea Lui".

Inca o data va multumesc frumos pt sustinere in rugaciune pt acesti doi frati aflati la stramtorare, cat si pt toate cauzele din biserica, cat si din alte bisericii!

Cu recunostinta si pretuire pastor Adi Flora,
Trossingen, 06.04.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.