După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 aprilie 2020

Florin Ianovici 🔴 Virușii aduși de virus


Virusul nu poate trăi fără o gazdă. Pe suprafețele neînsuflețite stă o vreme și apoi moare.
Și când este luat de om stă o vreme în gât și apoi coboară la plămâni unde face ravagii.
Hotărârea mea este aceea de a nu deveni gazdă pentru virușii pe care îi pot combate.
Ajunge zilei necazul ei.
Nu voi lăsa virusul amărciunii să  îmi infecteze sufletul și mintea. Afară este un soare de primăvară blând, iarba din curte este verde, biblia mă așteaptă să îmi spună cât de frumos e cerul, telefonul zbârnie cu mesaje de la frații și surorile mele prin care sunt binecuvântat cu sau fără floricele.
Nu voi lăsa virusul zadarnicilor ciocniri de vorbe să aprindă un foc al limbii, ci o să iau o binemeritată vreme de tăcere sfântă ca să moară virusul certurilor de orice fel.
Nu voi lăsa virusul îngrijorării să îmi chircească inima, ci voi râde de el prin post și rugăciune. Ba încă, o să cânt și vreo două trei cântări ca să fugă departe de mine.
Dar, mai ales, mă voi păzi de virusul mândriei care nu mai e sezonier, ci circulă în permanență și nu îi pasă dacă gazda este bogată sau săracă, tănără sau în vârstă, în biserică sau pe stadion, penticostal, ortodox sau ateu.
Schema medicamentoasă pentru acest virus e complexă și trebie luată pe viață: coborâre în sine însuși, cercetare prin Duhul Sfânt, radiografie prin Cuvântul lui Dumnezeu, cântărirea fiecărei motivații, supunerea gândurilor în ascultarea lui Dumnezeu.
Este clar că e pandemie de coronavirus, dar la fel de clar este că virusul acesta a adus cu el și alți viruși: ai discordei, ai mândriei, ai zadarnicilor ciocniri de vorbe, ai disprețului, ai amărăciunii de tot felul, ai îngrijorării.
Farmacia cerului este plină de medicamente sfinte: dulceața părtășiei, tăcerea sfântă, închinarea plină de recunoștință. bucuria mântuirii, smerenia, ascultarea de Dumnezeu.
Ferește-ne Doamne de coronavirus că de ceilalți viruși ne păzim noi.

Nu?
Faceți loc primăverii.
Înfloriți.
Fiți verzi și plini de suc.
Răspăndiți miresmele sfinte.
Sănătate să ne dea Dumnezeu.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.