După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 aprilie 2020

Beni Drădici 🔴 Ne întrebăm, când ne vor permite să deschidem bisericile și ce condiții ne vor impune? Ne vor limita la un anumit număr de persoane, ne vor obliga să purtăm mască pe față, va trebui să evităm orice contact fizic?


Sunt șase săptămâni de când în Spania, am intrat în această perioadă sinistră, a statului acasă, a bisericilor închise, a incertitudinii pentru cei mai mulți, a suferinței pentru unii și chiar a despărțirii de cei dragi pentru alții.

Totuși, ultimele zile se pare că sunt ceva mai încurajatoare. Azi a fost prima zi când numărul zilnic de morți, a scăzut sub cifra 300 (288 în ultimele 24 de ore), cifră ce nu se vedea din 20 Martie încoace, și azi a fost de asemenea prima zi, când am putut vedea copiii, însoțiți de unul din părinți, că pot ieși la plimbare, însă respectând anumite reguli stricte, impuse de guvernanți.

S-ar zice că, dacă tendința aceasta de regres a cifrelor de contagieri și decese, va continua, peste o săptămână, se va permite ieșirea din case și a altor categorii de persoane, pentru sport și plimbări scurte.

Ne întrebăm, când ne vor permite să deschidem bisericile și dacă ne vor permite, ce condiții ne vor impune. Ne vor limita la un anumit număr de persoane, ne vor obliga să purtăm mască pe față, va trebui să evităm orice contact fizic? În mod sigur, deschiderea bisericilor se va face în mod gradual și probabil cu multe restricții, cum ar fi cele enumerate anterior. Oricum, actualii guvernanți, nu sunt prea interesați de situația în care se află bisericile și credincioșii ce tânjesc după întrunirile de duminică.

Ne-am rugat pentru frații noștri ce au trecut prin suferință. Ne-am rugat pentru cei ce și-au pierdut pe cei dragi, răpuși de coronavirus și va trebui să ne rugăm în continuare pentru cei ce încă mai luptă cu boala și incertitudinea. Încă mai avem doi frați în comă, precum încă alte câteva persoane ce continuă convalescența în spital sau acasă. Domnul să lucreze și să aducă și pentru aceștia izbăvirea.

Dar în același timp, simt că trebuie să ne rugăm mai mult de aici încolo, pentru ca Dumnezeu să aducă, cât mai curând, ziua în care să ne putem aduna din nou la Casa Domnului. Ne rugăm acasă, ascultăm predici, urmărim programe în direct, la care păstorii predică având în față scaunele goale, dar nici una din acestea (deși sunt importante), nu pot înlocui acele momente de părtășie, împreună cu frații de credință. Cât de actuale sunt cuvintele psalmistului:

„Cât de plăcute sunt locaşurile Tale, Doamne al oştirilor! Sufletul meu suspină şi tânjeşte de dor după curţile Domnului, inima şi carnea mea strigă către Dumnezeul cel Viu!” (Psalmi 84:1-2)

Domnul să aducă acele zile cât mai curând!
Beni Drădici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.