După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 aprilie 2020

ACUM, mai mult ca niciodată! O țară se prăbușește

Fiicele ei se numesc Sarah, Bushra, Razia, Samera, Hamera și Aliza. Fiind o tânără văduvă, Nadia nu are nicio șansă în Pakistan. În urmă cu trei ani, soțul ei a murit în urma unui șoc electric. Acum Nadia are grijă de copii și de socrul ei. Până acum 10 zile, ea lucra încă într-o fabrică de textile, 7 zile pe săptămână. Acolo nu primea nici o zi liberă deși i-ar fi plăcut să meargă la biserică căci este creștină. Fiind creștină, face parte dintr-o minoritate care în Pakistan are foarte puține drepturi. Nadia câștiga 1,65 euro pe zi. Datorită pandemiei Corona, ea a fost trimisă acasă fără ca salariul din ultimele 10 zile să fie plătit. Acum familia ei nu mai are niciun fel de venit.

Lockdown în Pakistan

Criza Corona a ajuns și în Pakistan și în câteva ore s-au luat măsuri drastice. Magazinele au fost închise, drumurile principale au fost blocate, iar accesul în orașele mari interzis.
Impactul acestor măsuri asupra oamenilor este dramatic. Peste 100 de milioane de pakistanezi sunt zilieri. Ceea ce câștigă în timpul zilei este suficient pentru a hrăni familia seara. Dar acum chiar și acest mic venit nu mai există căci nu mai este de lucru. Multe familii rabdă foamea și dacă nu primesc ajutor, vor muri de foame.

PAKISTANUL SE CONFRUNTĂ CU UN DEZASTRU.
Acum, mai mult ca niciodată!
Oamenii din întreaga lume se luptă cu consecințele crizei corona. Mulți sunt afectați  sau au pierdut o persoană iubită. Mulți muncesc până la epuizare în spitale și în aziluri de bătrâni. Cine vede nevoia celuilalt? Cine îi va ajuta pe oamenii din Pakistan?
Noi credem că Dumnezeu este prezent. Ochii lui nu sunt închiși. El vede suferința oamenilor. În mijlocul nesiguranței și a fricii globale, El ne arată posibilități ca să fim sare și lumină pentru a aduce speranță în viața oamenilor.
Mai ales acum, El ne cheamă  TRĂIM credința noastră în Isus Hristos, să ducem dragostea Lui acolo unde oamenii sunt disperați, într-o lume care are nevoie de Isus Hristos și de speranță vie.

Acum mai mult ca niciodată!

Speranță pentru Pakistan

Dragi prieteni,
Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea susține familiile care nu mai au venit!
Cu 30 €/140 RON putem pregăti un pachet cu alimente care  conține:
Făină (20kg), Ulei (2l), Orez (5kg) și Fasole (3kg).
Donația dvs. de 30 €/140 RON oferă unei familii alimente pentru o lună.
Ea este un semn al iubirii lui Dumnezeu care vede suferința celor slabi și îi ajută.

sau prin transfer bancar:
EURO
Bibel-Mission e.V.
Raiffeisenbank Aschaffenburg e.G.
IBAN: DE34 7956 2514 0006 9259 28

RON
Eleazar Mueller
Banca Transilvania
IBAN: RO81BTRLRONCRT0238812102

Vă rugăm să introduceți următoarele informații atunci când donați:
Nr. Proiect: 833300
Ajutor pentru Pakistan

Mai multe informații
Instagram: #acummaimultcaniciodată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.