După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 martie 2020

Sorin Cigher 🔴 Un Dumnezeu așa mare în fața unor probleme așa de mici

Caci Tu esti mare si faci minuni, numai Tu esti Dumnezeu. (Ps.86:10)

Cred că realizăm cât de mici suntem, dar la fel sunt și problemele în fața unui Creator așa de mare. Poate ne-ar sta mai bine să medităm, să ne concetrăm tot mai mult la Dumnezeul măreț și atotputernic. Pe măsură ce privim la El, ne dăm seama că suntem așa de neputincioși. Ne cuprinde emoția, panica, teama, îngrijorarea zilei de mâine. Problema este că privim strict la noi și la știrile care se vehiculează pe toate canalele. Știrea adevărată este că avem de-a face cu un Dumnezeu mare și plin de îndurare față de noi. Tot ce se petrece în jurul nostru și cu noi  este un mesaj clar că El există și că noi depindem de El. În toată istoria, în astfel de situații, oamenii au capitulat în fața Lui și au realizat cât de mici și falimentari sunt.

Soluția pentru orice situație de criză este la Dumnezeu! Cea mai importanta decizie a noastră ar fi să ne rezolvăm problema cu El și atunci vom fi în siguranță. Cele mai mari temeri apar atunci când ne știm lacunele, neputințele, starea noastră reală și realizăm pe cine avem în față.  

Nu vă tulburați, nu vă temeți, nu intrați în disperare, Dumnezeu este mare și vrednic de toată cinstea. El nu ne lasă, El nu ne-a uitat, El nu întârzâie! Dacă ne punem toată încrederea în El, dacă suntem serioși cu El, dacă ne punem viața în rânduială, nu este niciun pericol. Teama cea mai mare și panica ar trebui să îi cuprindă pe cei care știu că nu au o stare bună, știu că relația cu Creatorul este stricată.  

Soluția este simplă. Să ne apropiem de Cel care face minuni! Da, avem nevoie de o minune! El poate, El este în acțiune și vom vedea Slava Lui.

O întrebare care mă frământă este: după ce vom vedea aceste minuni, după ce va trece necazul, vom fi la fel de sensibili și credincioși? Nu aș dori să avem o credință de circumstanță, ci acest duș rece să ne trezească și să putem fi oameni devotați, dedicați, autentici în mânile unui Dumnezeu mare!


Vezi și:

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.