După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 martie 2020

Panică maximă în rândul sodomiților: Risc sporit pentru infectarea cu coronavirus a comunității LGBT+

Miercuri, peste 100 de grupuri care militează pentru drepturile LGBT + au solicitat oficialilor din domeniul sănătății publice a Statelor Unite să abordeze problema vulnerabilității crescute a persoanelor gay și transgender la coronavirus, avertizând că sistemele lor imunitare deseori slăbite le pot pune în pericol.

Ratele de HIV și cancer mai ridicate decât la restul populației fac persoanele LGBT+ sensibile la virus, se precizează în scrisoarea deschisă semnată de grupuri precum Human Rights Campaign, Lambda Legal și GLAAD, o organizație de susținere a mass-mediei.

Descrisă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), miercuri, ca pandemie, coronavirusul apărut în China în luna decembrie s-a răspândit în întreaga lume, oprind industrii, împiedicând zboruri, închizând școli și forțând evenimentele să fie amânate.

În 114 țări au fost numărate mai mult de 118.000 de infecții, iar 4.291 de persoane au murit din cauza virusului, conform OMS.

În Statele Unite, au fost raportate peste 1.000 de cazuri și 31 de decese.
„Solicităm oficialilor din domeniul sănătății publice să se asigure că comunitatea LGBTQ este luată în considerare și inclusă în răspunsul la sănătatea publică în contextul COVID-19, bazat pe factorii de risc potențiali ... din comunitatea noastră”, a spus dr. Scott Nass, președinte al GLMA, un grup de susținere pentru sănătate a LGBT+, într-o declarație.

Persoanele în vârstă și cele cu afecțiuni medicale cronice grave prezintă un risc mai mare, potrivit U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Sistemele imunitare compromise legate de HIV și cancer pun în pericol persoanele gay și transgender, iar grupurile au spus că peste 3 milioane de persoane LGBT + în vârstă din Statele Unite ar putea fi mai reținute decât cele heterosexuale în a solicita îngrijiri medicale, de frica discriminării.

Scrisoarea deschisă a cerut oficialilor să se asigure că mesajele despre coronavirus includ informații destinate persoanelor gay și transgender și să furnizeze resurse care să direcționeze oamenii către furnizorii de servicii de sănătate prietenoase față de comunitatea LGBT.

Ca răspuns la virus, Statele Unite au decretat miercuri noi restricții de călătorie, iar agenția federală de sănătate a declarat că autoritățile lucrează cu oficialii locali din statele cele mai afectate.

Dar criticii, cum ar fi guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, au declarat că statele au fost lăsate pe cont propriu pentru a pune la dispoziție suficiente teste, iar șeful de la National Institutes of Health al guvernului a avertizat într-o audiere a Congresului, că focarul nu va face decât să se extindă în Statele Unite.

„Pe măsură ce comunitățile de media și de sănătate sunt suprasolicitate cu privire la COVID-19, trebuie să ne asigurăm că cei mai vulnerabili dintre noi nu sunt uitați”, a spus dr. Scout, director adjunct al National LGBT Cancer Network. Scout nu folosește un prenume.

Persoanele care se identifică ca lesbiene, homosexuale sau bisexuale au mai multe șanse decât persoanele heterosexuale să-și evalueze sănătatea ca fiind precară și să aibă mai multe probleme medicale, potrivit cercetărilor realizate de Kaiser Family Foundation, un grup de analiză a politicii de sănătate din SUA.

Conform datelor guvernamentale din 2018, bărbații gay și bisexuali reprezintă mai mult de două treimi din purtătorii HIV din Statele Unite, iar datele conform CDC din 2017 au constatat că procentul de persoane transgender diagnosticate cu HIV a fost triplu față de media națională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.