După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 martie 2020

Florin Ianovici 🔴 Încercați cu lacrimi


Dumnezeu nu lucrează prin sms-uri sau filmulețe.

Dumnezeu nu lucrează prin amin-uri spuse din vârful buzelor fără acoperire în trăire.

Dumnezeu nu lucrează prin declarații postate pe facebook prin care îi jurăm credință până la moarte.

Dumnezeu nu lucrează prin live-uri în care cântăm, recităm sau predicăm.

Țara e pe butuci. Mor oameni. Mulți credincioși sunt la terapie intensivă cu clipele numărate, în timp ce noi ne lăsăm ,,provocați’’ să postăm tot felul de copilării, fotografii, jonglerii sportive sau liste cu filme.

Nu mai ispitiți pe Dumnezeu. Pentru numele Domnului luați viața și necazul în serios. Nu așteptați ca izoleta să ajungă la ușa voastră ca să vă treziți.

Iată cum lucrează Dumnezeu: "„Dar chiar acum”, zice Domnul, „întoarceţi-vă la Mine cu toată inima, cu post, cu plânset şi bocet!”" Ioel 2:12

Și ca să nu creadă nimeni că arunc cu vorbe, să știți că toți credincioșii bisericii Renovatio sunt în post, pe rând și rugăciune zilnică de la orele 21.00. Alergăm zi de zi la cei ce sunt izolați și nu au mâncare prin samaritenii noștri dragi.

Am declarat că România este vindecată de coronavirus, am poruncit demonilor în fața camerei video și ne-am făcut de râs. Opriți-vă din ridicol și citiți Biblia.

Rugați-vă cu lacrimi, cu plâns , bocet și post. Nu spuneți: ,,ne rugăm’’ și apoi să vă uitați pe facebook sau la televizor.

Nu căutați cuvinte cu care să impresionăm oamenii, ci căutați puterea cu care să mișcăm inima lui Dumnezeu.

Rugați-vă cu lacrimi.
Dumnezeu nu ascultă rugăciunea lipsită de dragoste. Iar dragostea se roagă înlăcrimată.

Cineva îmi va spune: cum să mă rog cu dragoste dacă nu cunosc persoanele aflate în suferință?

Dacă nu știi ce înseamnă dragostea, îți spune Biblia.

Dragostea înseamnă milă.
E destulă suferință, e destulă tragedie ca să ne fie milă de cei ce se sufocă, de cei care au organele blocate și trăiesc doar prin ventilație.

Dragostea înseamnă recunoștință.
Putem respecta jertfa celor care sunt la terapie intensivă, alergarea lor pentru Domnul, cadrele medicale care își pun viața în pericol și să ne rugăm cu dragoste.

Dragostea înseamnă responsabilitate.
Te-a chemat Dumnezeu să trăiești nu doar pentru tine, ci și pentru cei de lângă tine. Azi sunt ei, mâine ești tu și vei auzi: cum ai făcut, ți se va face, cu ce măsură ai cântărit, cu aceiași măsură ți se va cântări.

Nimic nu mișcă mai mult inima lui Dumnezeu decât rugăciunea cu lacrimi. E timpul rugăciunii înlăcrimate.

Ne putem trezi?
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.