După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 martie 2020

Florin Ianovici 🔴 De aceea îl voi izbăvi


Cred cu tărie în promisiunile Psalmului 91, dar și în cerințele lui: "„Fiindcă Mă iubeşte”, zice Domnul, „de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu." Psalmii 91:14

Vor fi ocrotiți și scăpați de urgie cei care iubesc pe Domnul. Știm că dragostea nu stă doar în vorbe, ci în fapte și adevăr. Să punem capăt certurilor, urii și să ne împăcăm cu cei de lângă noi.

Vor fi ocrotiți cei care cunosc numele Lui. Știm deja că cine rostește numele Domnului trebuie să se depărteze de fărădelege.

Recitarea psalmului 91, invocarea acestuia, nu e de natură să ne scape dacă nu împlinim ceea ce spune Psalmul 91.

,,De aceea îl voi izbăvi...'' nu înseamnă creștin cu numele, nu înseamnă să dai like la cei ce postează Psalmul 91, nu înseamnă să spui doar ,,amin'' când e citit, ci înseamnă ca iubirea ta față de Dumnezeu să fie concretizată în păzirea poruncilor Lui.

De aceea cred că adevărata încurajare este să ne întoarcem cu toată inima spre Dumnezeu, să îl iubim cu fapta și adevărul și să ne depărtăm de fărădelge. Astfel vom avea parte de protecția și izbăvirea Sa.

E o zi tare bună pentru a ne pocăi și întoarce cu fața spre Dumnezeu.

Cea mai bună rugăciune pentru protecție și izbăvire de coronavirus este ca noi, poporul lui Dumneze să ne smerim, să ne rugăm, să căutăm Fața Lui și să ne abatem de la căile noastre rele.

Doamne ajută!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.