După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 februarie 2020

Una dintre țările Europei a început să testeze moneda digitală

În timp ce preocupările globale cresc din cauza epidemiei de coronavirus – cu efecte vizibile deja în creșterea economică – experții în finanțe caută noi soluții pentru a elimina moneda fizică, chash-ul. Una dintre cele mai eficiente pare a fi înlocuirea banilor fizici cu un nou tip de monedă virtuală, urmând exemplul bitcoin, care a avut un mare succes. Chiar dacă în primă instanță se vor folosi telefoanele inteligente pentru accesarea fondurilor, în cele din urmă la acest sistem vor avea acces doar cei care vor primi un terminal electronic în trupul lor, așa cum este scris: „Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.” (Apoc. 13:16-17). Clipa revenirii Domnului pentru a-Și chema Biserica acasă se apropie cu pași repezi, iar ultimele pregătiri trebuie făcute cât mai repede. Ești pregătit să-L întâlnești pe Dumnezeu?
Suedia a început să testeze propria monedă virtuală: coroana electronică, e-krona. Intenția este ca valuta virtuală să poată fi folosită pentru orice operațiune bancară, de la plăți până la depuneri și retrageri, printr-un portofel electronic sau printr-o aplicație pe telefoanele inteligente. Potrivit Băncii Centrale a Suediei, plata în coroane electronice va fi la fel de ușoară ca trimiterea unui text.
În ianuarie, băncile centrale din Marea Britanie, Japonia, Suedia, Elveția și țările zonei euro și-au unit forțele pentru stabilirea unei bănci centrale de valută virtuală. Aceasta este diferită de criptomonede, ca bitcoin, care sunt controlate de companii private. În schimb, coroana electronică, de exemplu, va fi controlată în permanență de banca centrală a Suediei, pentru a evita speculațiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.