După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu faceți cinste României cu asemenea film...


De curând s-a lansat filmul “Miami Bici”. În locul unde organizez evenimente cu caracter creștin era afișul cu acest film, afiș atât de spurcat că a trebuit să-l acopăr cu ceva cât timp mi-am ținut evenimentul în acel loc. Nu am văzut filmul, dar stând la masă într-un mall i-am văzut trailerul. M-a scârbit, mai ales scena aceea de sodomie, în care actorii principali sunt cumva abuzați de un stricat, plus alte scene mizerabile. Serios? Acesta e scenariu de film? Cine l-a gândit? Ce urmăriți? Să ne infectați și nouă mințile? Să ne strecurați și nouă scene de spurcăciune sexuală cu care să ne obișnuim pe nesimțite ca mai apoi să ieșim și noi ca niște “zombi morali” cu stegulețe la paradele voastre unde unii merg ca și câinii în patru labe, doar în costumul lui Adam și lesă?

Pe Codin Maticiuc (actor principal) l-am întâlnit la un concert în preajma Crăciunului, organizat de un dezvoltator imobiliar, concert la care am cântat niște colinde. Acolo i-am dat o carte despre responsabilitatea morală a unui om binecuvântat de Dumnezeu. Mă rog pentru el să-i deschidă Dumnezeu ochii spirituali, pentru a vedea mizeria în care e tras tot mai tare de domnul întunericului.

Știu că face fapte bune, că are un orfelinat și că vizitează des Secțiile de Oncologie, încurajând și alte vedete să o facă. Felicitări pentru aceste acte de caritate, dar, Codin, noi nu suntem doar trup. Nu e suficient să facem bine doar acestui trup. De fapt, mai important decât toate, este să facem bine sufletului, care, neîngrijit fiind, ajunge din cale-afară de stricat. Dacă trupul e muritor, atunci sufletul e veșnic. Se vor duce și tinerețea ta și poate și banii tăi, dar nu uita că depărtându-te de mizeria acestei lumi vei avea timp să contemplezi la importanța împăcării cu Dumnezeu. Toate faptele noastre bune zice Biblia că sunt ca o cârpă murdară, dacă trăim în păcate și facem filme precum Miami Bici. Mă rog pentru voi să nu mai faceți publicitate spurcăciunii!

P.S. Pentru că nu mă onorează postarea afișului acestui film voi posta o poză cu versetele care ar trebui să ne caracterizeze pe noi și atitudinea noastră fața de astfel de producții.

Toni Berbece
Text: Efeseni 5:10-13



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.