După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 februarie 2020

💑 Săptămâna Căsătoriei ☗ Tabără virtuală pentru cei căsătoriți...


Vă invităm să sărbătorim împreună Săptămâna Căsătoriei (7-14 Februarie), făcându-vă timp zilnic pentru a medita și a vă ruga împreună cu soțul/soția.

Tema acestei tabere virtuale este ”Căsătoria: Creată pentru un scop”. Această tabără virtuală vă va ajuta să reflectați asupra a ceea ce face căsătoria unică, așa cum a fost instituită de Dumnezeu, între un bărbat și o femeie, ca bază pentru familie și societate.

În fiecare dimineață din această perioadă, exceptând ziua de Duminică, la ora 7:30 vom posta un text care descrie unul din scopurile căsătoriei. Fiecare text va fi însoțit de câteva întrebări la care vă încurajăm să răspundeți împreună, iar apoi să petreceți un timp de rugăciune pentru familia voastră.

Cu speranța că această provocare va fi benefică pentru fiecare participant, ne îndreptăm gândul într-o rugăciune către Creatorul Căsătoriei:

Dumnezeule Atotputernic și veșnic, ai binecuvântat unirea soțului și soției, pentru ca noi să cugetăm la unirea lui Cristos cu Biserica Sa: privește cu bunătate spre noi. Reînnoiește legământul nostru de căsătorie. Sporește dragostea Ta în noi și întărește-ne legătura de pace, astfel încât, [cu copiii noștri], să ne bucurăm întotdeauna de darul binecuvântării Tale. Ne rugăm în Numele lui Cristos, Domnul nostru. Amin!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.