După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 februarie 2020

Matt Birk, vedetă a fotbalului american: „Sunt pro-viață pentru că Dumnezeu este creatorul tuturor oamenilor, iar viața mea are demnitate, nu pentru că mama mea spune asta, ci pentru că sunt un copil al lui Dumnezeu!”

de Virginia Aabram, The Daily Signal
Traducerea: Iuliana Pîrvu

Nota traducătorului: Am auzit femei și bărbați spunând că decât să dea spre adopție un copil despre care consideră că nu pot să îl crească, mai bine îl avortează. Dar oricine ar prefera să fie dat spre adopție decât să fie avortat.
Pe de o parte, statul român nu a legalizat adopția începută din perioada de sarcină ca o soluție pentru binele copilului în cazul în care mama consideră că nu îi poate asigura creșterea și educația. Pe de altă parte, există o stigmatizare publică ipocrită și crudă, care critică virulent gestul mamei naturale de a da copilul spre adopție, dar valorizează avortarea copilului!
Sportivul american arată însă un adevăr pe care ar trebui să îl recunoaștem cu toții: mamele care își asumă să nască copilul și să îl dea spre adopție dau cea mai mare dovadă de dragoste, căci ele pun binele copilului mai presus de ele. El este recunoscător celor două mame naturale ai căror copii i-a adoptat, alături de alți șase copii naturali ai săi.
Matt are acum 44 de ani, este implicat în liga profesionistă de fotbal american, în multe pro-viață și alte activități de caritate, între care sprijinirea educației adolescenților din grupuri de risc. Soția lui, Adrianna, face voluntariat la un centru pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină.
Iată oameni care înțeleg profund lucrurile dificile, iată oameni care înțeleg ce este dragostea, iată modele de urmat!

Fostă vedetăa fotbalului american, Matt Birk este binecunoscut în SUA nu doar pentru cariera sa sportivă, ci și pentru fermitatea cu care promovează protejarea viața copiilor nenăscuți, pentru cei opt copii ai familie sale, dintre care doi adoptați, și pentru că a respins o invitație la Casa Albă în 2013.
Atunci a protestat împotriva susținerii de către ex-președinteleBarackObama a lanțului de clinici de avorturi PlannedParenthood, cel mai mare furnizor de avorturi din SUA, care face aproximativ 330.000 de avorturi pe an.
De curând, el a oferit o explicație deosebit de profundă despre unul dintre principalele motive pentru care este pro-viață, spunând că este pro-viață și datorită mamelor celor doi copii ai săi adoptați, care au dat cea mai mare dovadă de dragoste prin faptul că nu și-au avortat copii pe care nu puteau să îi crească, ci i-au născut și i-au încredințat spre adopție.
La Summit-ul Național Pro-Viață organizat la Washington în cadrul manifestărilor asociate Marșului pentru Viață 2020, Matt Birks-a adresat celor 3.000 de liceeni, studenți și tineri participanți și i-a îndemnat să combată celebrarea avortului și să prețuiască fiecare viață.
El a povestit ce s-a întâmplat în 2013. După ce a câștigat Super Bowl cu echipa Baltimore Ravens, a primit ca membru al echipei câștigătoare invitația de a-l vizita la Casa Albă pe președintele de atunci, BarackObama.
Dar, cu puțină vreme în urmă, președintele Obamaîncheiase un discurs la Conferința Națională PlannedParenthood spunând: „Mulțumesc, PlannedParenthood.Dumnezeu să te binecuvânteze. Dumnezeu să binecuvânteze America.”
Ca urmare, Matt Birk a anunțat că nu va onora invitația de a merge la Casa Albă, pentru că președintele susține atât de mult lanțul de clinici de avorturi PlannedParenthood.
Matt Birk a mărturisit că nu era pregătit pentru ceea ce a urmat. Apărea 24 din 24 la știri.
Apoi el a explicat participanților la Summit de ce și-a susținut convingerile pro-viață atât de puternic încât a spus„nu”chiar și unei invitații a președintelui. Între motive a menționat valorile transmise în familie de părinți și credința sa.
„Sunt pro-viață pentru că Dumnezeu este creatorul tuturor oamenilor, iar viața mea are demnitate, nu pentru că mama mea spune asta, ci pentru că sunt un copil al lui Dumnezeu!”
Matt Birk, în vârstă de 43 de ani, a spus că familiei sa numeroasă se datorează, în mare parte, existenței a două femei care au ales viața.
„Doi dintre cei opt copii ai mei sunt adoptați și nu pot exprima câtă recunoștință simt față de mamele care le-au dat naștere. Aceste femei au au făcut cel mai mare act de iubire pe care l-am văzut vreodată. Au ales să nască copiii și să-i dea spre adopție în loc să facă avort, să pună capăt vieții unor ființe nevinovate.
El a spus că faptele concrete susțin convingerea că avortul este nedrept, că avortul nu este o soluție.
„Nu vei vedea niciodată o femeie ieșind zâmbitoare dintr-o clinică de avort, pentru că nu este nimic acolo care să-i aducă bucurie. Nu vei auzi niciodată pe cineva care să spună: «Iată, aceasta este fiica mea. Are doi ani și mi-aș dori să o fi avortat». Aceasta înseamnă un singur lucru – că avortul este rău.”
Deși a fost întotdeauna pro-viață ca principii, Matt Birk a început să se implice activ în susținereavieții copiilor nenăscuți și în sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină după ce a primit un apel de la arhiepiscopul catolic din Baltimore în 2012, care i-a propus să vorbească la Marșul pentru viață 2012 din Maryland, unde a conștientizat realitatea dură a avortului.
„Am fost foarte șocat să văd acolo sute de femei care făcuseră avort și care regretau și încă sufereau din cauza acestei traume. Participau pentru că nu voiau ca alte femei să facă aceeași greșeală.”
El și-a încheiat discursul cerând publicului să se roage, să participe la evenimente pro-viață și să nu fie descurajat.
„Nu este treaba noastră să câștigăm această luptă, dar este treaba noastră să încercăm. Mișcarea pro-viață este înrădăcinată în adevăr. Nu trebuie să apărăm noi adevărul, pentru că adevărul este ca un leu căruia nu trebuie decât să-i dăm drumul din cușcă.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.