După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 februarie 2020

De ce nu ar trebui să ne surprindă că un stat american e pe cale să legalizeze poligamia

Un legislator din statul american Utah a inițiat un proiect de lege prin care să fie recunoscute „căsătoriile” poliamorice. Argumentele au fost că și poligamii vor să se simtă ca fiind parte din societate, nu ca cetățeni de mâna a doua.
Unde au mai auzit americanii aceste argumente? se întreabă bloggerul canadian Jonathon Van Maren. În cazul legalizării „căsătoriei” homosexuale, răspunde tot el. Și, odată ce aceasta a fost legalizată și nu a mai contat sexul celor implicați, nici numărul partenerilor nu pare să mai fie un dat. Odată ce ai redefinit o caracteristică a unei instituții (sexul partenerilor implicați), nu există nici un argument pentru a nu redefini și altele (de exemplu, numărul partenerilor), explică el.
După legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, presa americană de mainstream a publicat insistent materiale despre coabitări care implicau trei sau mai multe persoane, practică pe care au numit-o „poliamorie”. Până la urmă, s-a sugerat, iubirea e cea mai importantă, nu numărul sau tipul partenerilor…
În acest moment, proiectul de lege a ajuns la Camera Reprezentanților din Utah după ce Senatul din acest stat l-a avizat pozitiv. Inițiatorul a mai pretins că propune proiectul pentru că victimele violenței domestice din uniunile poligame se tem să ceară protecție, ca să nu fie condamnate la închisoare. În acest moment, legea din Utah penalizează poligamia cu până la cinci ani de închisoare.
Ceea ce nu menționează inițiatorul este că, dacă legea va fi votată, va dispărea și pedeapsa de până la 15 ani de închisoare pentru poligamii care sunt condamnați și pentru fraudă, abuz copii sau trafic de persoane. Practic, poligamia va deveni o simplă infracțiune pasibilă de o amendă mai mică și decât amenzile de trafic.

Dacă legea va trece, nu ar trebui să mire pe nimeni. Pentru că, odată cu legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, instituția căsătoriei a devenit un aranjament contractual maleabil pe care tribunalele îl pot schimba după bunul plac.
www.stiripentruviata.ro

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.