După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 februarie 2020

Biserici închise din pricina coronavirusului

CORONAVIRUS
- INEDIT în Italia: 
Slujbă de Biserică fără participanți în sală

Coronavirusul COVID - 19 care a alertat lumea în ultima perioadă a schimbat profund fața Italiei în zona de Nord.

Școlile, universitățile și Bisericile au fost închise și se pare că vor continua să mai fie pentru încă o perioadă.

Orice tip de întrunire publică este suspendată deocamdată până pe 1 Martie.

Biserica Philadelphia Mansue, singura de altfel din Italia care transmite online slujbele, va continua să transmită propriile slujbe duminicale doar cu participanții direct implicați: pastorii și grupul de laudă.

Vor fi momente inedite să avem slujbă fără enoriași în sală dar vrem să continuăm părtășia și unitatea Bisericii în Duhul.

Slujble noastre au deja mii de participanți online care se găsesc în situații din care nu le este posibilă prezența în Biserică.

De data aceasta întreaga Biserică va fi conectată online la slujbele de duminică ce vor fi transmise pe site-ul Bisericii și pe pagina de Facebook sau pe canalul Youtube special dedicate.

Mai multi decât atât, în această duminică (1 Martie) circa 40 de biserici penticostale române din Nordul Italiei vor fi închise din pricina coronavirusului și vor fi invitate să fie alături de noi în cadrul transmisiei Live.

Ne vom ruga împreună pentru noua situație creată și vom aborda această tematică in lumina Bibliei.

Pastorul Marius Livanu va avea două mesaje biblice  din Psalmul 91:
Coronavirusul - când molima bântuie...
Coronavirusul sau un virus numit: FRICA 

Vă invităm să fiți alături de noi și să vă rugați pentru Bisericile din Italia!

Puteți urmări cele două slujbe de duminică (10.00 - 12.00  și  18.00 - 20.00  ora Italiei) accesând următoarele linkuri:




Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Pastor Marius Livanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.