După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 ianuarie 2020

Peter Costea 🔴 Pedofilia în literatura franceză contemporană


Pedofilia este una din cele mai insuportabile crime, atât sexuale, cât si de oricare alt fel, care nu e permis să fie tolerată ori cu care să ne obișnuim vreodată. Din nefericire, revoluția sexuală a normalizat o sumedenie de crime sexuale, inclusiv pedofilia. Lupta autorităților împotriva pedofiliei devine tot mai timidă, iar în unele țări, cum e Franța, e practic inexistentă.

Subiectul pedofiliei în Franța a revenit recent în atenția publicului francez și internațional cu publicarea la începutul anului a cărții lui Vanessa Springora Le Consentement / Consimțământul. Cartea a fost publicată de editura Grasset, din care vă ofer câteva pagini disponibile online: www.liseuse-hachette.fr (/6/10[p1chap1]!/4/2[chap-041]/4/2/2/1:0)

Cartea constituie o relatare a relațiilor sexuale purtate de Springora începând de la 14 ani cu autorul francez Gabriel Matzneff, cunoscutul pedofil francez. Tatăl lui Springora a murit, copila trăind doar cu mama ei. L-a întâlnit pe Matzneff care a sedus-o și, începând de la 14 ani, a început să întrețină relații sexuale cu ea. [Link: www.telegraph.co.uk]

Francezii s-au obișnuit cu elita lor literară pedofilă, fie Foucault, Sartre, Baudleaire ori Bataille, fără ca autoritățile să intervină. Matzneff, însă, pare să-i fi întrecut pe toți la acest capitol, publicând peste 40 de cărți în care discută propriile experiențe sexuale cu copii de ambele sexe. De fapt, titlul uneia dintre aceste cărți este „Sub vârsta de 16 ani". Matzneff călătoarea mult, în special în Asia și insulele din Pacific, pentru a-și satisface perversiunile pedofile.

Când Springora l-a întâlnit pe Matzneff, scriitorul avea 50 de ani, iar ea doar 13. Astăzi el are 83 de ani, iar ea 47. Relațiile lor au ținut câțiva ani pe perioada anilor 80, până când Springora a aflat că Matzneff întreținea relații cu alți minori, fiind plecat deseori în Asia cu aceleași scopuri. Naiva, ea se aștepta la relații monogame, dar a fost, zice ea, înșelată.
Matzneff nu neagă că a întreținut relații cu Springora când ea era minoră. Dar, asemenea pedofililor zilelor noastre, se referă la înclinațiile lui ca fiind „normale”, o „dragoste excepțională” pentru minori. În lumea anglo-saxonă pedofilii își justifică și ei relațiile cu minorii, numindu-le „inter-generational love”, adică "dragoste între generații".

Problema pedofiliei, însă, e mai acută în Franța, unde nu există vârstă legala de la care minorii / adolescenții pot consimți să întrețină relații cu persoanele adulte. Încercările recente de a impune o limită începând cu 15 ani au eșuat. Macron pare mai mult interesat în continua instituționalizare a revoluției sexuale în Franța (de genul adopții de copii dă către homosexuali ori fertilizare în vitro gratuită pentru femeile ne-heterosexuale) decât protejarea minorilor.

Societății nu i se permite să dezincrimineze, să tolereze ori să ignore flagelul pedofiliei. E un flagel global care implică milioane de adolescenți și minori, majoritatea fete, dar și băieți, care sunt traficați pentru a satisface unele din cele mai murdare și perverse manifestări ale revoluției sexuale: prostituția, pedofilia, pornografia, incestul, violul și alte manifestări similare cu acestea.
Ofer o recenzie a cărții lui Springora, făcută de publicația conservatoare americană online The Federalist: www.thefederalist.com



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.