După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 ianuarie 2020

Marcel Șaitiș 🔴 Lupta Fanjei cu hidosul cancer - chemare la rugăciune pentru ea


“Marea provocare” din viața Fanjei a început în Octombrie 2019. I-am vizitat, ca de obicei, pe prietenii noștri din Centrul de Leproși din Mangarano, cu “ajutor în orez, zahăr și medicamente”, dar mai ales, încurajare, speranță și rugăciune.

Avem obiceiul ca de fiecare dată să intrăm în câteva case din cele 12 case din colonie, să ne rugăm pentru familii, să le vedem condițiile, ca să știm “din exterior” de ce ar avea nevoie.

Am mai intrat în casa Fanjei și alte dăți. Ea este căsătorită, are 28 de ani, nu are copii, dar stă cu părinții ei și frații ei în aceeași mică căsuță, împărțind toată familia două cămăruțe mici.

Când am cerut motive de rugăciune, cu o lună înainte, când i-am mai vizitat, mama ei ne-a spus că fiica ei, Fanja, este la spital. Avea o tumoare mare la gât, însă nu aveau bani pentru operație. Acum, Fanja era acasă. Nu am știut niciodată că este bolnavă, pentru că avea întotdeauna un fular peste gât, ca să îl acopere.

Ioana, soția mea, a preluat “cazul” și a început lupta pentru viața Fanjei, pentru că am invitat-o pe Fanja și mama ei la noi și ne-am dat seama că este o situație gravă.

Am început demersurile în Octombrie 2019. Fanja a venit la Spitalul Municipal și după verificări intense, a fost operată. Echipa de doctori i-a scos din corp 4 tumori canceroase din zona glandei tiroide. Două tumori nu le-au putut opera, una fiind în zona gâtului, lângă artera/vena jugulară, loc foarte sensibil pentru operație, iar cealaltă tumoare era adânc fixată în partea superioară a toracelui, și greu de scos.

După tomografie și analizarea tumorilor, s-a constatat că ele sunt maligne (cancer), iar Fanja a necesitat trecerea printr-un proces complex de chimioterapie. Pentru că în orașul nostru nu există Oncologie sau tomograf și servicii de specialitate, împreună cu Denisa Moldovan, implicată de noi în acest “proiect de salvare a Fanjei” am decis să trimitem această femeie în capitală, în Antananarivo, să suportăm toate cheltuielile pentru “salvarea Fanjei”, și să mergem cu această tânără femeie până la capăt, și ne rugăm să fie un final bun, nu unul tragic.

În data de 3 Ianuarie 2020, Fanja începe a doua ședință de chimioterapie. Este slăbită, dar continuă procesul “de salvare”.

Doi păstori malgași și soțiile lor (Pst Tina și Rindra - soția lui, pst. Naina Sylvain și Vero -soția lui) ne-au fost aproape în această “călătorie” și luptă cu cancerul, încurajând-o pe Fanja și familia ei să păstreze speranța pentru vindecare în inima ei, și rugându-se pentru ea.

Vă chemăm să vă rugați pentru Fanja, pentru “valea” prin care trece, pentru salvarea vieții ei. Nu uitați: Fanja are 28 de ani, este căsătorită, iar cancerul îl poartă de circa 12 ani. Din lipsă de bani nu a acționat, iar acum luptăm “din greu” pentru viața ei!

Marcel Șaitiș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.