După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 12 ianuarie 2020

Mai nou, rezidenții statului Colorado își pot schimba certificatul de naștere după cum vor ei. Conform unei legi nou-trecute, locuitorii care se identifică ca și „transgender sau non-binary”, pot primi un nou act de identitate, indiferent dacă ei chiar au făcut tratament sau au avut operații pentru a se transforma în sexul dorit...

Pe scurt, dacă mâine John se hotărăște că e Johanna de acum, se poate duce lejer la ceară un nou certificat de naștere, chiar dacă el tot ca John arată.

De parcă legea în sine nu era destul de absurdă, ea este numită Jude’s Law, după un băiat local de doar 13 ani care s-a decis că el de fapt e fetiță.
„Cred că mulți dintre noi își trăiesc viața într-o identitate greșită,” a declarat tânărul Jude, „Și ne identificăm ca o persoană care nu suntem de fapt, iar pentru mine asta a dus la o zonă tare întunecată emoțional, și la multe probleme cu stima de sine. M-a făcut chiar să mă urăsc pe mine.”
E o declarație cât se poate de tipică pentru un băiețaș de 13 ani, un tânăr care abia intrat la pubertate, se luptă cu identitatea sa și cu tranziția naturală de la băiat la bărbat. Marea majoritate a tinerilor cu vârste între 11 și 17 ani se confruntă la un moment dat cu acest sentiment de „ură” și depresie, din cauza schimbărilor hormonale prin care trece organismul lor. Iar aceste legi absurde și abuzive, încurajate, bineînțeles, de excesiva propaganda LGBT (atât de la modă în Statele Unite) nu face decât să dăuneze și să distrugă viețile acestor tineri confuzi. Un copil de 13 ani nu poate să se decidă așa, de pe azi pe mânie că el de fapt e fetiță, iar legile ar trebui să-i protejeze pe acești copii vulnerabili, nu să pună paie pe foc.
Însă în Statele Unite, nebunia a atins un nivel incredibil, iar autoritățile locale, care în mod normal ar trebui să se sesizeze când un părinte încurajează și supune copilul la un asemenea abuz psihologic (pentru că acest Jude a venit de mânuță cu mama sa să-și schimbe certificatul de naștere) și să intervină, nu să aplaude. În ce lume bolnavă trăim? Mai merită oare menționat că și guvernatorul din Colorado e gay si are în stânga-dreapta numai transsexuali sau alți membrii ai grupării LGBT?

Sigur, America e departe, credem noi. Ce ne pasă de o lege din Colorado? Însă adevărul trist e că aceste ideologii bolnave au început să se strecoare în țări europene – Marea Britanie, Finlanda – și sunt doar la o aruncătură de băț de frumoasa noastră Românie. Vom vedea oare și noi Legea lui Ion care s-a făcut Ioana sau vom ști să ne apărăm copiii și valorile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.