După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2020

Gabriel Popa 🔴 „Eu te-am făcut, eu te omor”


Tot la Globurile de Aur, actrița Michelle Williams s-a hotărât să folosească speechul de mulțumire pentru un discurs pro-avort. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc într-o societate în care există libertatea de a alege (avortul), deoarece femeilor și fetelor li se pot întâmpla lucruri care nu sunt alegerea noastră”.

Ca fapt divers, situațiile în care femeilor li se întâmplă lucruri „care nu sunt alegerea lor” și care conduc la avort sunt extrem de rare. Aceste situații, care privesc violul, pot fi tratate ca o excepție. Ele nu au nici o legătură cu avortul „la cerere” până în ultima zi și oră de sarcină, despre care vorbește în prezent establishmentu’ progresist. Establishment pe care îl reprezintă Michelle Williams și mare parte a starletelor și starletuțelor de la Hollywood. Tot ca fapt divers, sunt statistici care arată că multe dintre femeile care cad victimă unui viol aleg să NU facă avort. Dar pe ele nu le întreabă nimeni, alde Michelle Williams doar vorbesc (prostii) în numele lor.

Michelle Williams este însărcinată acum și a sugerat, în discursul ei, că a avortat cel puțin un copil, în trecut. Deci pe un copil îl avortează, pe altul îl naște. Care este diferența față de „eu te-am făcut, eu te omor”? Pus acum în aplicare la modul cel mai propriu? Pentru că, practic, asta ne-a spus Michelle Williams pe scenă. Când vine vorba despre copiii ei, se poartă după principiul „eu te-am făcut, eu te omor”.

Aceeași Michelle Williams îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că există „libertatea de a alege” în SUA, adică libertatea de a face avort. Mă întreb și care este diferența între întemeierea (pseudo-)religioasă a unui bărbat abuziv care își omoară în bătaie prietena sau soția și ceea ce zice ea? Și bărbatul abuziv poate să îi mulțumească pe aceeași logică lui Dumnezeu pentru că există „libertatea de a alege” să își omoare în bătăi soția.

Mai bine Michelle Williams ar fi urmat sfaturile lui Ricky Gervais, gazda Globurilor de Aur, și nu ar fi vorbit deloc despre chestiuni de politică. Pentru că, vorba lui Gervais, „Nu ești în poziția să dai lecții oamenilor despre nimic. Nu știi nimic despre lumea reală. Cei mai mulți dintre voi au petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg”.

Gabriel Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.